Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ...ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ.!!!


ΤΗΝ ΔΙΕΤΥΠΩΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΑΚΕΛ...

Σοβαρότατη καταγγελία διατύπωσε από το βήμα της Κυπριακής Βουλής ο γγ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, κάνοντας λόγο ακόμη και για ενθάρρυνση "φυσικής εξόντωσης" του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.
Ο γγ του ΑΚΕΛ στην ομιλία του έκανε εκτενή αναφορά στο Κυπριακό και είπε ότι "η εκλογή του Δημήτρη Χριστόφια στην Προεδρία, αναζωπύρωσε την ελπίδα του κυπριακού λαού για λύση του προβλήματος και επανένωση της πατρίδας μας".
Σημείωσε ότι "η ενδεδειγμένη επιλογή μας είναι η λύση διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας, με πολιτική ισότητα, όπως καθορίζεται στα Ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών, λύση που θα επανενώνει το λαό μας και θα δημιουργεί ενωμένο κράτος με μία και μόνη κυριαρχία, μία διεθνή προσωπικότητα και μία ιθαγένεια".
Για την κριτική που ασκείται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι "δήθεν δεν διαβουλεύεται επαρκώς με το Εθνικό Συμβούλιο", ο γγ του ΑΚΕΛ είπε ότι "ποτέ προηγουμένως δεν συνήλθε το Σώμα τόσες πολλές φορές μέσα σε τόσο διάστημα ενώ έγιναν χωριστές συσκέψεις του Προέδρου Χριστόφια με τους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων".-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου