Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Ο ΦΙΝΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ..."VALIUM" ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ "GIORNALE" ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ.!!!


ΣΧΕΔΙΟ ΦΙΝΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Ένα εξαιρετικά ασυνήθιστο δώρο έκανε ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Τζιανφράνκο Φίνι στον διευθυντή της εφημερίδας «Il Giornale», συμφερόντων Μπερλουσκόνι.
«Αξιότιμε διευθυντά. Για ήρεμα Χριστούγεννα χωρίς εμμονές και παραισθήσ
εις» έγραφε η χριστουγεννιάτικη κάρτα που συνόδευε το κουτί με τα valium.
Είχε προηγηθεί άρθρο του διευθυντή της εφημερίδας ότι η πρόσφατη επίθεση κατά του Μπερλουσκόνι είχε σαν αποτέλεσμα να αποτύχει το σχέδιο του Φίνι να εγκαταλείψει τη συμμαχία του με τον Ιταλό πρωθυπουργό, ώστε να γίνει εκείνος πρωθυπουργός.
«Δεν έχω λάβει τίποτα ακόμα, αλλά θα το κρατήσω ευχαρίστως» δήλωσε ο διευθυντής της εφημερίδας Βιτόριο Φέλτρι.
Δεν χαρίστηκε όμως στον αντιπρόεδρο, λέγοντας στη συνέχεια ότι το δικό του δώρο θα είναι ένα μπουκάλι άσπρο κρασί: «για να κρατήσει κάποιες αποστάσεις από το κόκκινο, γιατί τον τελευταίο καιρό το έχει παρακάνει και δεν κάνει καλό» απάντησε...

Το τελευταίο διάστημα, ο Φίνι, πρόεδρος της Βουλής και κυβερνητικός εταίρος του Μπερλουσκόνι, κρατά αποστάσεις από τον πρωθυπουργό και τις πρακτικές του.
Πρόσφατα δήλωσε -χωρίς να το θέλει- ότι ο Μπερλουσκόνι «συγχέει τη λαϊκή συναίνεση, την οποία φυσικά και διαθέτει και του παρέχει τη νομιμότητα να κυβερνά, με ένα είδος ασυλίας απέναντι σε όλες τις αρχές ελέγχου, τη Δικαιοσύνη, την Εφορία, το Εφετείο, τον αρχηγό του κράτους, το Κοινοβούλιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου