Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ 940 χιλιάδες ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ...!!!

ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ... 80 χιλιάδες ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ...!!!

Που καταντήσαμε...
Επιστροφή στον μεσαίωνα βιώνουν όλο και περισσότεροι Έλληνες που βλέπουν να χάνονται η μία μετά την άλλη κατακτήσεις των 2 τελευταίων αιώνων σύγχρονου πολιτισμού.

Χιλιάδες συμπολίτες μας στερούνται του βασικότερου αγαθού μετά το νερό, δηλαδή το ρεύμα.
Τραγικά είναι και τα στοιχεία που έδωσε η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, σύμφωνα με τα οποία μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, είχαν δοθεί συνολικά 940.000 εντολές για διακοπή ηλεκτροδότησης σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ενώ από αυτές εκτελέστηκαν οι 213.000 καθώς κάποιοι καταναλωτές είτε κατάφεραν να πληρώσουν την τελευταία στιγμή, είτε προχώρησαν σε συμβιβασμό.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, Νίκο Φωτόπουλο, από τις κομμένες παροχές, οι 80.000 δεν επανασυνδέθηκαν και παραμένουν χωρίς ρεύμα για λόγους οικονομίας.

Να είναι καλά η "Κυβέρνηση του Μνημονίου" και ο Γιώργος, που προκειμένου να εξοφληθούν οι Τράπεζες και να μην χάσουν δραχμή απο τα δανειά τους, έπρεπε να πτωχεύσουν οι Έλληνες...

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ??????ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑΤΟΥΣ???
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑΤΟΥΣ ΤΑ ΣΧΕΔΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή