Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

"ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ" ΣΗΚΩΝΕΙ Η ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΟΥΣ...

"ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΟΜΗΡΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ"...
 
Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Ν. Δ. Ν.Δένδιας για την αδυναμία της να αποφευχθούν επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.
«Τα σημερινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, αποδεικνύουν ότι η απόσταση ανάμεσα στις "κραυγές" του ΠΑΣΟΚ όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση, με την εφαρμογή ενός ρεαλιστικού σχεδίου αντιμετώπισης των επεισοδίων όταν βρίσκεται στην κυβέρνηση, είναι τεράστια».

«Χρειάσθηκε να αποκλεισθεί μια τεράστια ζώνη πολλών χιλιομέτρων στην πρωτεύουσα της χώρας επί ένα σχεδόν εικοσιτετράωρο και να προκληθεί μια τεράστια οικονομική ζημιά στον εμπορικό κόσμο εν καιρώ κρίσης, για να γίνει και πάλι το κέντρο της Αθήνας πεδίο δράσης των "γνωστών - αγνώστων" κουκουλοφόρων.
Και χρειάστηκε, επίσης, να γίνουν εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι πολίτες όμηροι ελάχιστων ταραχοποιών, για να σταλεί το μήνυμα ότι η Πολιτεία, πανικοβλημένη, σηκώνει "ψηλά τα χέρια", προκαλώντας η ίδια παράλυση της οικονομικής ζωής και των μετακινήσεων υπό τον...φόβο τους», επεσήμανε και κατέληξε:
«Δυστυχώς, δεν εξαπατήθηκε μόνο με το "λεφτά υπάρχουν" ο Ελληνικός λαός...
Μαζί με τα "λεφτά" που του έταξαν, ψάχνει και δεν βρίσκει το αίσθημα ασφάλειας, την ίδια στιγμή που ληστείες, παραεμπόριο, διακίνηση ναρκωτικών και σωματεμπορία, μετατρέπουν σταδιακά ολόκληρο το κέντρο της πρωτεύουσας σε γκέτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου