Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ...

"ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ"...
 
Αγαπητό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ
Είχα και εγώ την τιμή σαν Έλληνας να περιφρουρήσω την Δημοκρατία και βρέθηκα στην μεγαλειώδη πορεία της Γ.Σ.Ε.Ε. και της Α.Δ.Ε.Δ.Υ σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2010 στην Αθήνα.
Πρώτη φορά είδα τέτοια μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα και παράλληλα τόσο αγωνιστικό και αποφασιστικό παλμό από τους αγανακτισμένους διαδηλωτές.
Προσωπικά ως μόνιμος εκπαιδευτικός ήμουν μαζί με τους συναδέλφους καθηγητές στην πορεία της Ο.Λ.Μ.Ε.
Γύρω στις 13:40 πολλοί συνάδελφοι που περπατούσαμε στην οδό Σταδίου (στην άσφαλτο) από την οδό Αμερικής προς το ύψος που αρχίζει η οδός Βουκουρεστίου είδαμε να τρέχουν δεκάδες κουκουλοφόροι από το πεζοδρόμιο (διότι από την οδό Αμερικής έως την Βουκουρεστίου εμποδίζεται με κάγκελα η κάθοδος στον δρόμο) οι οποίοι προπορεύτηκαν την ώρα που κεφαλή της πορείας της Ο.Λ.Μ.Ε. έστριβε για την οδό Βασιλέως Γεωργίου Α' με κατεύθυνση την Βουλή και άρχισαν να εκσφενδονίζουν βόμβες μολότωφ στους αστυνομικούς και να καίνε αυτοκίνητα μπροστά από το Ξενοδοχείο King George Palace.
Οι περισσότεροι καθηγητές αλλά και οι διαδηλωτές που ακολουθούσαν δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν την πορεία τους λόγω της πολεμικής ατμόσφαιρας, κινδύνευε η ίδια μας η ζωή, και άρχισαν να φεύγουν προς την οδό Ερμού.

Η οδός Ερμού από το Σύνταγμα έως και το Μοναστηράκι ήταν ένα ανθρώπινο ποτάμι.
Είχαμε όλοι συνειδητοποιήσει πως βρισκόμασταν μπροστά σε μια προβοκάτσια που είχε σαν σκοπό να μην φανεί η μεγαλειώδης συγκέντρωση και να μην φτάσουν ποτέ οι διαδηλωτές στην Βουλή.
Κάποιοι δεν ήθελαν να δείξουν τα διεθνή Μ.Μ.Ε. «την Ελλάδα που αντιστέκεται, την Ελλάδα που επιμένει» και δείχνει το δρόμο για την αντίσταση στους Ευρωπαίους και στους λαούς από στενάζουν από το Δ.Ν.Τ.
Τότε ακούστηκε δυνατά το σύνθημα:

«Κάτω η Χούντα του ΠΑ.ΣΟ.Κ.»
Ένας Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου