Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Η "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ" ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ--ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ--ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ...
 
Η κυβέρνηση του μνημονίου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του αγανακτισμένου πλήθους των πολιτών, με αποτέλεσμα ένα ολόκληρο οικονομικοκοινωνικοπολιτικο σύστημα να εκπροσωπηθεί από τον ξυλοκοπημένο ,άτυχο πρώην υπουργό Κ.Χατζηδακη.
Οι πολίτες θα πρέπει να αντιληφτούν ότι το σύστημα που επικρατεί το τρέφουν οι ίδιοι , με τους θεσμικούς εκπροσώπους που αναδεικνύουν και δεν εννοώ μόνο τους πολιτικούς .
Ο κοινωνικός πολιτισμός δεν μας επιτρέπει να καταφεύγουμε σε βίαιες ενέργειες , εξάλλου δεν μας επιφέρουν αλλαγή του αποτελέσματος παρά μόνο την κλιμάκωση του.
Από την άλλη όμως όταν η κυβέρνηση μετατρέπετε σε δυνάστη των χαμηλότερων οικονομικών στρωμάτων με αποτέλεσμα να υφίστανται πλέον την φυσική τους εξόντωση τότε θεωρείτε αποτυχημένη και θα πρέπει να οδηγήσει τη χώρα άμεσα σε διενέργεια εκλογών .
Το κοινοβούλιο θα πρέπει να εκπροσωπείτε από όσο το δυνατόν περισσότερα κόμματα με διαφορές στην πολιτική τους, έτσι ώστε η δημοκρατία να μπορεί να λειτουργήσει δίκαια , με όλες τις πολιτικές συνιστώσες ,για να μην παρατηρούνται φαινόμενα άκρατου κομματισμού με διαγραφές βουλευτών που εκφράζουν διαφορετική άποψη .
Οι υπόλοιποι θεσμοί του κράτους(εκκλησια,σωματα ασφαλείας ,δικαστική εξουσία) πρέπει να ενεργοποιηθούν και να πάρουν θέσεις σε συγκεκριμένα ευαίσθητα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους και όχι να συνηγορούν με την σιωπή τους,δεν πρέπει να ενδιαφέρονται μόνο για την οικονομική τους ευρωστία.
Μόνο τότε θα μπορέσει η οποιαδήποτε κυβέρνηση να λειτουργήσει πραγματικά για τα συμφέροντα του έθνους της Ελλάδας και των ελλήνων πολιτών.
ΚΟΥΤΕΛΙΔΗΣ.Θ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Μέλος Πολιτικου Συμβουλίου

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου