Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ...

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ... "ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ" ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ...
 
Μετά τις δημοσκοπήσεις πού είχαν απογοητευτικά αποτελέσματα για το κόμμα της Ντόρας, επίσης οι προσδοκίες από την επίσκεψή της στην Θράκη δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα...
Άν και ήλπιζε βάσει των αποτελεσμάτων της Rass που της έδιναν ποσοστό σε Αν.Μακεδονία--Θράκη 5,2% (λόγω του Μουσουλμανικού στοιχείου και της θετικής στάσης της όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών απέναντι σε αυτό) ότι θα είχε και την ανάλογη αποδοχή από προσχωρήσεις στελεχών κυρίως από την Ν.Δ., δεν τα κατάφερε.
Ασήμαντα σε αριθμό και κύρος στις τοπικές κοινωνίες πρόσωπα έδειξαν προθυμία να την πλαισιώσουν...
Άς είχε δε, πολυδιαφημισθεί η επισκεψή της από όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε., που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ.
Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης κατά περιφέρεια είναι ως εξής:
* -- Β.Αιγαίο 9,5%
* -- Κρήτη. 6,2%
* -- Αν.Μακεδονία-Θράκη. 5,2%
* -- Ηπειρος. 4,3%
* -- Αττική. 2,4%
* -- Δ.Μακεδονία. 2,3%
* -- Δ.Ελλάδα. 1,5%
* -- Θεσσαλία. 1,4%
* -- Στερεα Ελλάδα. 1%
* -- Κεντρική Μακεδονία. 0,9%
* -- Πελοπόννησος. 0,8%
* -- Νότιο Αιγαίο. 0%
* -- Ιόνιο. 0%
Σύνολο= 2,35%
Πάντως ήδη βρίσκεται σε..."διαπραγματεύσεις" με εταιρείες δημοσκοπήσεων οι οποίες θα κάνουν..."ότι μπορούν" προκειμένου να εμφανίσουν προσεχώς τα ποσοστά της βελτιωμένα.!!!

2 σχόλια:

  1. Κρήτη 6,2%... μάλιστα. Το ότι πριν τρεις μόλις εβδομάδες η Συμμαχία έλαβε στην Κρήτη 18% χώρις να υπάρχει κάν κόμμα καταδυκνείει την αξιοπιστία της δημοσκόπησης. Τότε μάλιστα, μια άλλη "έγκυρη" εταιρεία, η ALCO, εμφάνιζε το ποσοστό του κ. Γιαννουλάκη στο 6% επίσης.

    Κύριοι, δικαιούστε να κάνετε λάθος παρουσίαση μιας δημοσκόπησης. Ο επίλογος σας όμως δείχνει ότι είχατε δόλο. Στη θέση σας θα αισθανόμουν ντροπή. Αφήστε την πολιτική και πηγαίνετε για σαφάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος έχει λόγο να συμμαχήσει με την αρχομανή Ντόρα και τους οικονομισάριους υποτακτικούς της … τους τελειωμένους…

    Κανείς, εκτός από τις δημοσυντήρητες ορντίναντσες της.

    Είναι ιστορικά εξακριβωμένο ,πως οποίος κάνει συμμαχία η συμμορία , η κολεγιά με την οσία οικογένεια της Ντόρας την έχει βάψει…

    Στους εθελοντές για άρμεγμα εγώ θέτω ένα εύλογο ερώτημα, ένα ερώτημα που θα έθετε ο καθένας υποψιασμένος και γνώστης του άθλιου παρελθόν της :
    Εξαπατηθήκατε από μια χαζογελούσα πολιτικό και επενδύσατε σε μια συμμαχία πολιτική που φτιάχτηκε όχι από παρθενογένεση , ή μήπως είστε από παλιά στο εσμό της αρπαχτής και της δημοσυντήρητης αραχτής ???
    (Συμμαχήσατε γιατί θεωρήσατε λόγω της δικής σας τιμιότητας ότι και οι γύρω σας είναι τίμιοι ή μήπως λόγω της απληστίας σας συνεργαστήκατε με την πιο άπληστη πολιτικό …? )


    Τελειώνοντας Ντόρα θέλω να σας πω ότι κάποια στιγμή και η φαιδρότητα πρέπει να έχει κάποια όρια και καλό είναι να δείξετε επιτέλους και λίγο σεβασμό σε αυτούς που παραπλανήθηκαν σας υπηρετήσαν και σας ψήφισαν περνώντας σας για σοβαρό πολιτικό !!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή