Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

«ΒΑΡΑΝΕ ΔΙΑΛΥΣΗ» ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ...!!!

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΟΥ... ΠΡΟΕΔΡΟΥ...!!!

Τριγμούς στο εσωτερικό του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προκαλεί η σκληρή κριτική που άσκησαν στον πρόεδρο, Πάνο Καμμένο, οι κ. Χρήστος Ζώης και Κώστας Μαρκόπουλος, κατά τη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής.
Οι κ. Ζώης και Μαρκόπουλος επέκριναν την στρατηγική του προεδρου του κόμματος, ο οποίος... απουσίαζε από τη συνεδρίαση...!!!

Όταν ειδοποιήθηκε για όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκειά της, ο κ. Καμμένος έσπευσε σε αυτήν και, παίρνοντας το λόγο, τόνισε ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν βοηθά το κόμμα αυτού του είδους η κριτική και η εσωστρέφεια.
-- *********--
Μετά την ομιλία του ο κ. Καμμένος αποχώρησε αμέσως, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερη αναταραχή μεταξύ των στελεχών στη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής.
-- *********--
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πολιτικό «φλερτ» του προέδρου του κόμματος με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνεται αποδεκτό από στελέχη του κόμματος και προκαλεί αντιπαραθέσεις κυρίως από εκείνους που προέρχονται από τη ΝΔ.
-- *********--
Μετά τις αντιδράσεις των κορυφαίων στελεχών του κόμματος και τις αναταράξεις που προκλήθηκαν, ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις 16.30 το απόγευμα της Δευτέρας.
-- *********--
Από τη συνεδρίαση λείπουν οι κ.κ. Μαρκόπουλος, Κουίκ και Ζώης. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο κ. Κουίκ έμαθε για την συνεδρίαση από τους δημοσιογράφους. 
              -------------------------------------------------------
Όλα όσα εκτυλίχθηκαν στη θυελλώδη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής
                     ------------------------
Ο κ. Καμμένος κατά την τοποθέτησή του περιέγραψε την ανάγκη δημιουργίας «ενός μεγάλου κέντρου» και τόνισε την ανάγκη συνεργασίας με την Αριστερά. Από την άλλη πλευρά, οι κ.κ. Μαρκόπουλος, Ζώης και Αναγνωστάκος επιφύλαξαν σκληρή κριτική στον πρόεδρο.
-- *********--
Συγκεκριμένα, επισήμαναν ότι ήταν λάθος η πρόταση για μαζικές παραιτήσεις βουλευτών, προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές, την στιγμή που το 80% των ψηφοφόρων δεν το επιθυμούν και τόνισαν τις διαφωνίες τους για μια ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. 
-- *********--
Η κριτική μάλιστα πέρασε και σε επιμέρους απόψεις του κ. Καμμένου, όπως η πρόταση που είχε εκφράσει πριν από λίγο καιρό για αλλαγή νομίσματος! Επιπροσθέτως, οι βουλευτές εξήγησαν ότι οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται συλλογικά από τα όργανα.
-- *********--
Σε αυτό το σημείο, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο κ. Καμμένος εμφανώς εκνευρισμένος τους απάντησε: «Τα λήγω όλα εγώ! Δεν έχω να αποφασίσω τίποτα…» και αποχώρησε από την αίθουσα.
-- *********--
Μια κίνηση, που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Μαρκόπουλου, ο οποίος ερωτώμενος για τη«φουρτούνα» που επικρατεί στο εσωτερικό του κόμματος, απάντησε πως «την εικόνα εσωτερικής διάσπασης την χτίζει ο ίδιος ο πρόεδρος. 
Ο κ. Καμμένος επιτείνει τον εσωτερικό διχασμό».
proto thema

7 σχόλια:

  1. Ο Καμμένος και τα στελέχη του, σαν τους Ζώη,Μαρκόπουλο, Μελά, Κουίκ,Κουντουρά Ιατρίδου κλπ είναι λαμόγια προερχόμενα από την ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΗ Νεα Δημοκρατία.
    Μαζἰ ἐκλεψαν τους Έλληνες, μαζί πρόδοσαν την Πατρίδα, μαζί θα τιμωρηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε άν αυτοί είναι λαμόγια ο αρχηγός ο Μιχαλολιάκος με το "ροζ" ξενοδχειο το new dream με αλλοδαπούς υπαλήλους πού είναι και ο "φορολογικός του παράδεισος" τότε είναι αρχιλαμόγιο.
    Ε, όχι και οι πορτιέρηδες της νύχτας να παριστάνουν τούς ηθικούς και έντιμους πατριώτες.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή είναι η μοίρα των κομμάτων "φούσκες", - με τη περιστασιακή άνοδο- το απότομο ξεφούσκωμα και η πτώση. Τό ίδιο ακριβώς θα συμβεί και με τη Χρυσή Αυγή.
    όλα αυτά τα κόμματα θα έχουν τη τύχη τού Καρατζαφέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φούσκα είναι ο τρόπος που σκέφτεσαι κύριε. Η Χρυσή Αυγή, ούτε ουρανοκατέβατη ήρθε, ούτε τώρα δημιουργήθηκε. Υπάρχει και αγωνίζεται εδω και 30 χρόνι. Δεν είναι κόμμα ευκαιρίας, ώστε να αποτελέσει..."φούσκα"

      Διαγραφή
  4. Παιδιά μην μπερδεύεται τις βούρτσες με τα κομπολόγια! Ο k. Καμμένος έχει έναν πατριωτικό λόγο, αλλα δεν είναι ηγέτης και έχει ένα βεβαρημένο παρελθόν. Ο k. Μιχαλολιάκος είναι ηγέτης, άσπιλος, πατριώτης και ιδεολόγος! Η Χρυσή Αυγή δε, ήρθε, θα μείνει και θα κερδίζει πάντα τον λαό με τις Εθνικές της θέσεις και τον πατριωτισμό των μελών της!
    Zaglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναί έχει και μεγάλη μόρφωση και παιδεία, στη δε κοινοβουλευτική του ομάδα έχουν μαζευτεί όλοι οι αγράμματοι πορτιέρηδες της νύχτας.
    Μαζί με "γυμνασμένες αδελφές" πού παριστάνουν τους άντρες.
    Η... "κυβέρνηση Μιχαλολιάκου" θα ορκισθεί στο ροζ new dream στη οδό Λιοσίων.
    Έτσι θα φτιάξουνε την νέα Ελλάδα.
    Είμαστε μαζί σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι έχουν δικαίωμα στον λόγο!
      Άλλοι με επιχειρήματα και άλλοι με πορδολογήματα
      Ο λαός θα κρίνει, και όπως όλα δείχνουν, ο κύβος ερρίφθη!
      Zaglos

      Διαγραφή