Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΡ. ΠΑΠΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ...ΚΚΕ...!!!

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ, ΓΙΑ...  ΝΑΤΟ-ΜΝΗΜΟΝΙΟ-Ε.Ε»...!!! 

Απο τα τρελά και τραγελαφικά πού συμβαίνουν στη Βουλή...
Ο  Χρ. Παππάς, που πολλοί τον θεωρούν ως μία από τις πιο σκοτεινές προσωπικότητες του Κοινοβουλίου, βγήκε από την αίθουσα όπου συνεδρίαζε η Επιτροπή και Εξωτερικών και Άμυνας και εισήλθε βιαστικά,

σε μία διπλανή αίθουσα για να... καπνίσει. 
-- *********-- 
Έλα όμως που η αίθουσα αυτή ανήκει χωροταξικά στο ΚΚΕ. 
-- *********-- 
Πήγε εκεί τυχαίως; 
-- *********-- 
Ο  Μιλτ. Βαρβιτσιώτης πάντως Πρόεδρος της Επιτροπής, έλεγε ότι πρόσεξε και άλλες φορές τον κ. Παππά να πηγαίνει κρυφά σ΄ αυτήν αίθουσα. 
-- *********-- 
Στην αίθουσα του ΚΚΕ, ο κ. Παππάς δεν συνάντησε (ευτυχώς) κανέναν βουλευτή του Κομμουνιστικού Κόμματος, αλλά συνάντησε τον κ. Κ. Κουτσογιαννακόπουλο, βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ, που μάλλον πήγε και αυτός να καπνίσει. Και έπιασαν κουβέντα. 
-- *********-- 
Σε κάποια στιγμή όταν ο βουλευτής της ΝΔ ρώτησε τον κ. Παππά εάν γνωρίζει ότι βρίσκεται σε αίθουσα που χωροταξικά τουλάχιστον ανήκει στο ΚΚΕ, ο θεωρητικός της Χρυσής Αυγής απάντησε με τον πλέον απίθανο τρόπο.
 -- *********-- 
Οτι είναι πλέον πολύ κοντά στις θέσεις του... ΚΚΕ! 
-- *********-- 
Αυτοί, είπε, λένε όχι στο ΝΑΤΟ, το ίδιο λέει και η Χρυσή Αυγή, λένε όχι στο μνημόνιο, το ίδιο και εμείς. 
-- *********-- 
Και εμείς και αυτοί λέμε όχι στην Ευρωπαϊκή Ενωση: 
-- *********-- 
«Αυτά λέει συνεχώς και η Χρυσή Αυγή». 
-- *********-- 
Η κουβέντα έκλεισε εκεί, με τον Νεοδημοκράτη Βουλευτή ακόμα να... σταυροκοπιέται...!!! 
-----------------------------------------
Βηματοδοτης

17 σχόλια:

  1. ξυστ' αρκιδια σου με γκαζμα μυλωνοπουλε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΚΚΕ από γενέσεως του δεν έπαψε να είναι το κόμμα της άρνησης της Ελλάδος και των παραδόσεων του Ελληνισμού, ένα κόμμα εγκλήματος και προδοσίας . Οι Νεοδημοκράτες τιμούν τους «αγώνες» του ΚΚΕ . Θυμηθείτε τις καταθέσεις στεφάνου στον Αη Στράτη, το προσκύνημα στη Ρόζα Λούξεμπουργκ, την συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας –ΚΚΕ, και τη σημερινή συγκυβέρνηση με τα πρώην στελέχη του ΚΚΕ, την αριστερά της Ρεπούση και του εθνομηδενισμού με την οποία και πάλι η Νέα Δημοκρατία συγκυβερνά.
    Όλοι αυτοί οι τσαρλατάνοι της ΕΡΕ τότε, εκφραστές της αμερικανοδουλείας και των πλουτοκρατών, Νέα Δημοκρατία τώρα, σκύλευσαν πραγματικά τους τάφους και τη μνήμη των νεκρών του Δεκεμβρίου του 1944 αλλά και του συμμοριτοπολέμου και πρωτοστατούσαν στα μνημόσυνα και τις εορτές προς άγραν ψήφων.
    Η μεταπολιτευτική τους πορεία με προεξάρχοντα τον ψευδοεθνάρχη τους Κωνσταντίνο Καραμανλή αποδεικνύει την υποκρισία τους και το φθηνό πολιτικαντισμό τους που φαίνεται ξεκάθαρα και με τη στάση τους στη Βουλή: γλείψιμο και τιμές για τον υμνητή του Στάλιν και του Εμβέρ Χότζα, Μανώλη Γλέζο, εναγκαλισμοί, συγκυβέρνηση και χαριεντισμοί με τους Αριστερούς.
    Διάφοροι λαγοί της Νέας Δημοκρατίας μας έχουν κατηγορήσει ως Αριστερούς ή συνεργαζόμενους με την Αριστερά μέσα στο Κοινοβούλιο και μας έκαναν να ευθυμήσουμε όχι μόνο εμείς αλλά και όλοι οι εχέφρονες πολίτες που τους βλέπουν να συγκυβερνούν με το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου και την Αριστερά της Ρεπούση. Γελά μαζί τους και το παρδαλό κατσίκι.
    Είναι τιμή μας που εκφράζουμε πολιτικά την πραγματική και γνήσια Δεξιά, τον Ελληνικό Εθνικισμό, τις αξίες της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας. Είναι επίσης τιμή μας που έχουμε επιλέξει για καθήκον μας τον αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη, ένα από τα οράματα της Επανάστασης του 1821 που καπηλεύτηκε επί δεκαετίες η Αριστερά, μια Αριστερά που από κόμμα υποτίθεται του λαού και των αγώνων έχει μετατραπεί σε ένα αποτυχημένο εμπορικό παραμάγαζο της πάλαι ποτέ Σοβιετίας και της Βρείου Κορέας.
    Οι ψηφίσαντες το μνημόνιο και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στην Ελληνική επικράτεια, όμοιοι με τους υποτιθέμενους αντιπάλους τους του ΚΚΕ που ομοίως εκχωρούσαν την εθνική κυριαρχία στη Μακεδονία και Θράκη, να είναι πιο σεμνοί. Η σιωπή είναι χρυσός.
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρες μάρες- κουκουνάρες και "ξύλα απελέκητα", ή έκθεση νηπιακού επιπέδου πού δεν έχει καμία σχέση με την ανάρτηση.
    Τήν εκπληκτική διακήρυξη του κομματός σας στείλτε
    τη στο βηματοδότη, πού έγραψε την είδηση.
    Εκτός και άν πονάει περισσότερο το πολιτικό σαφάρι από το Βήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...η πηγη λειτουργει απο μονη της ως αλλοθι φιλαρα. το ΔΟΛ ειναι το ακρον αωτον της διαπλοκης.το πολιτικο σαφαρι του σουρουκλεμε ειναι πιπα κωλο εμπλοκη δωσμενο και στημενο απο τη συγγρου. απλα σε ετσουξε η απαντηση του παππα και τσινισες γλυφτρονι.

      Διαγραφή
  4. Το κόμμα που είναι ποιο κοντά στην Χρυσή Αυγή, είναι η αριστερά, όσο και να φαίνεται παράξενο!
    Η βασική διαφορα είναι το Εθνικισμός – διεθνισμός, που ερμηνεύεται σαν αγάπη για την πατρίδα – μίσος για την πατρίδα, έξω οι ξένοι – μέσα όλοι οι ξένοι κλπ. Οι ομοιότητες είναι περισσότερες από τις διαφορές.
    Zaglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνο ένας τενεκές και μάλιστα σκουριασμένος μπορεί να αποκαλεί τον Καραμανλή ψευδοεθνάρχη. Το επίπεδο του μυαλού σου κύριε Παππά στο σημείο αυτό ταυτίζεται πλήρως με την αριστερά. Λυπάμαι που οι Έλληνες στέλνουν ανθρώπους σαν και σένα και σαν την Ρεπούση στο κοινοβούλιο. Η κατάντια ενός έθνους!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πότε αποκάλεσε "εθνάρχη" τον Καραμανλή ο Παππάς άνθρωπέ μου; Μα τί πίνεις τελοσπάντων αντικαραμανλικέ οπαδέ του κόμματος που ίδρυσε ο Κωσνταντίνος Καραμανλής;

      Διαγραφή
  6. ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΕΘΝΑΡΧΗΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΡΕ ΣΑΠΡΟΦΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΤΗ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΟΜΟΙΔΕΑΤΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΟΣ ΟΜΕΙΟΠΑΘΗΣ ΣΟΥ, Ο ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Ιωαννίδης, καθώς και Παπαδόπουλος ήταν έμμισθοι πράκτορες της CIA και καμια σχέση δεν έχουν με τους Εθνικιστές!
    Μη λέτε παπαριές.
    Zaglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παπαριες και μάλιστα ανιστόρητες λες εσυ.
    Ξέχασες εξυπνάκια ότι προ ημερων ο Βουλευτής σου ο ...Εθνικιστής με το όνομα Χρ.Παπάς σήκωσε σε κομματική σας εκδήλωση τη σημαία της 21ης Απριλίου;
    Άρα είσαστε και εσείς πρακτοράκια αλλά χαμηλής διαβάθμισης λόγω φυσικά... αγραμματοσύνης.!
    Τόσο σας κόβει δεν μπορείτε να υπερασπιστείτε ούτε τον εαυτόν σας και έτσι προδιδόσαστε μόνοι σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε να ξεχωρίζεις ιδέες, σύμβολα και πρόσωπα, ενηλικιωσου επιτέλους άναρχομπεμπέ.
      Zaglos

      Διαγραφή
  10. Μιλάει το θράσος της άγνοιας, του αγράμματου Χρυσαυγίτη πού ένιωσε ξαφνικά ότι επειδή κερδοσκόπισαν στη δυστυχία και αφέλεια μερικών ανθρώπων, νόμισαν ότι έγιναν και...άνθρωποι.!
    Μάθανε τα ζώα και τη λέξη ενηλικίωση και όπου τύχει τη γράφουνε ή τι λένε χωρίς να γνωρίζουν τη σημασία τους.
    Ρέ, σήκωσε τη σημαία της 21ης Απριλίου κείνο το πράμα ο Βουλευτής ο Παπάς ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
    Απάντησε "χρυσή κότα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί εξάπτεσαι αγαπητέ άναρχομπεμπέ? Στην δημοκρατία την οποια απεχθάνεσαι, όλοι οι πολίτες έχουν δικαίωμα να πιστεύου ότι θέλουν! Στα απολυταρχικά καθεστώτα, τα οποια εν αγνοία σου κράζεις, οι άνθρωποι θανατώνονται και φυλακίζονται για τις ιδέες τους! Και τι είδους άνθρωπος είσαι εσύ που αποκαλείς άλλους “ζώα”? Είσαι η ντροπή της κοινωνίας μας, κατώτερε!
      Zaglos

      Διαγραφή
  11. Πάλι άλλα αντ' άλλων;
    Λογικό, ανεπίδεκτος μαθήσεως ο.. "κύριος".!
    Άντε γειά και καλές γιορτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στο θέμα ΝΑΤΟ-ΕΕ-Μνημόνιο, το ΚΚΕ έχει δίκιο. Που το παράλογο; Το ΚΚΕ επίσης ήτανε κατα των βομβαρδισμών στη Γιουγκοσλαβία. Αυτό τί σημαίνει; Ότι όποιος δεν είναι ΚΚΕ θα έπρεπε να στηρίζει τους βομβαρδισμούς και τον UCK;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΑΜΑΡΑ Προχώρα , να Τελειώσουμε τη ΝΤΟΡΑ!!!

    Διάνα πέτυχε ο Σαμαράς με την διατυμπανισμένη «εξάρθρωση» του κυκλώματος καλλιέργειας και διακίνησης ναρκωτικών, εμπορίας όπλων, πορνείας, ζωοκλοπών, μπράβων προστασίας και εκβιασμών στην Κρήτη.
    Το μαφιόζικο κύκλωμα αυτό όπως προκύπτει από τις διασυνδέσεις και τα γεγονότα, έχει ως πολιτικό εκφραστή του το Μητσοτακέϊκο της Ντόρας που υπονομεύει διαρκώς το Σαμαρά.
    Η ίδια η Ντόρα κατέβηκε αυτοπροσώπως για να βγάλει από τη φυλακή τα στελέχη της, αστυνομικούς των ΤΑΕ, τον Διοικητή των ΤΑΕ, τον υποψήφιό της στις βουλευτικές εκλογές Παρασύρη Μιχάλη, να απαλλάξει δεκάδες άλλους οπαδούς της και να κουκουλώσει την υπόθεση συμμετοχής σε οργανωμένο έγκλημα με εκατονταμελές και πάνω κύκλωμα με ιεραρχία και διαστρωματώσεις, που ελέγχει την Ανατολική Κρήτη.
    Την τιμητική τους στο κύκλωμα έχουν οι γνωστοί στη Κρήτη Παρασύρηδες που στήνουν διαρκώς ανθρώπους σε όλα τα πόστα, από τα βουνά και τα λαγκάδια, μέχρι την Περιφέρεια Κρήτης, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης και τις κρίσιμες υπηρεσίες, ακόμη και στη βουλή και συμπεριφέρονται όπως οι Αγάδες στις τούρκικες ταινίες.
    Παρασύρης Φραγκίσκος - βουλευτής Ηρακλείου γνωστός για τα σκάνδαλα των πλαστών ιατρικών συνταγογραφήσεων, Παρασύρης Μιχάλης (Ψακάς) - υποψήφιος βουλευτής της Ντόρας στο Νομό Λασιθίου που πήρε το 95% των ψήφων στις φυλακές Νεαπόλεως, Παρασύρης Κωνσταντίνος (Κουκιάς) και Παρασύρης Ανάστος – αρχηγοί της συμμορίας, Παρασύρης Νίκος γεωπόνος - υποψήφιος βουλευτής Ρεθύμνου με το Μητσοτάκη γιός του γνωστού χουντικού κοινοτάρχη Ζωνιανών, που τώρα υπηρετεί ως Δ/ντής στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, συγγενής πολλών μελών του κυκλώματος που η ανάμειξη του προκύπτει και από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες του με την συμμορία.
    (Πηγή: Εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», 17 Νοεμβρίου 2012.)
    Το τελευταίο τον ξέρουμε και από τις παρανομίες του στα αγροτικά επενδυτικά προγράμματα που ενέκρινε σε ημετέρους όταν ήταν Δ/ντής Γεωργικής Ανάπτυξης της παλιάς Περιφέρειας Κρήτης και που θα μιλήσουμε γι΄ αυτά σε άλλο δημοσίευμα.
    Ο επίορκος παράγοντας αυτός που τοποθετήθηκε παράνομα το 2009 παραμένει αμετακίνητος ακόμη και σήμερα στη κρίσιμη θέση του Δ/ντή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, ενώ έπρεπε να είχε συνταξιοδοτηθεί εδώ και 3-4 χρόνια.
    Είναι τόσο σημαντικός για το παλαιοκομματικό παρακράτος της Ντόρας, που ενώ έχουν αλλάξει 4 κυβερνήσεις από το 2009 έως σήμερα τον κρατούν για την διεκπεραίωση των υποθέσεών τους στη Διοίκηση και την συγκάλυψη των παρανομιών τους.
    Ο γιός του είναι ο αντιπρόσωπος της γνωστής Γαλλικής Εταιρείας εμφιάλωσης νερού που σκοπεύει να «στήσει» το υβριδικό πάρκο στο δάσος Αζιλάκων του Βραχασίου ως δήθεν ΑΠΕ, αλλά με πραγματικό σκοπό να δεσμεύσει και να εκμεταλλευτεί το πρώτης ποιότητας πόσιμο νερό της Βοθυλιάς. Ο μπαμπάς εγγυάται την έκδοση των παράνομων αυτών αδειών.
    Για να εξαρθρωθούν πραγματικά τέτοια κυκλώματα, θα πρέπει να ξηλωθούν πρώτα οι υψηλόβαθμοι αυτοί κρατικοί παράγοντες που παρέχουν προστασία στους αποκάτω.
    Ο Σαμαράς έχει συμφέρον τώρα!!!, να τελειώσει μια για πάντα με το Μητσοτακέϊκο που επιβιώνει πιά μόνο στην Κρήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή