Σάββατο 23 Μαΐου 2009

ΦΙΑΣΚΟ Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ


ΓΙΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΤΖΑΒΕΛΑ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ

Το πρόβλημα του Καρατζαφέρη με την επιλογή της "υπηρέτριας" των ντόπιων οικονομικών συμφερόντων και ξένων ανθελληνικών κέντρων, Νίκης Τζαβέλα επικεφαλής του ευρωψηφοδελίου, είναι αξεπέραστο.
' Εχουν εξεγερθεί όλες οι Νομαρχιακές Επιτροπές εναντίον του, καθώς και τα έντιμα και ανιδιοτελή στελέχη, τα οποία πίστεψαν στις πατριωτικές διακηρύξεις του.
Δεν μπορούν να χωνέψουν την επιλογή της Τζαβέλα ως επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου, η οποία πέραν των άλλων αποκάλεσε τη Βόρειο ΄Ηπειρο ως "Νότια Αλβανία", που μόνον ένας προδότης πολιτικός θα μπορούσε να κάνει!
Πριν λίγο τελείωσε η επίσκεψη Καρατζαφέρη στο Αγρίνιο, όπου παρουσία 40 περίπου οπαδών του, έγινε ο μεγάλος χαμός και η γελοιοποίησή του.
Ο επι μία πενταετία πρόεδρος της Νομαρχιακής Λεωνίδας Σταθόπουλος, επικεφαλής ομάδας 20 στελεχών, διένειμε για να γνωστοποιηθεί στους δημοσιογράφους, μία σειρά ερωτήσεων, τις οποίες απηύθυναν στον "Πρόεδρο" Γιώργο, ο οποίος βέβαια δεν δεχόταν να τις ακούσει.
Το τι επακολούθησε δεν περιγράφεται...
Τα μέχρι χθες στελέχη του ΛΑΟΣ και ο επί 5 χρόνια πρόεδρος της Νομαρχιακής, αποκαλούσαν τον Καρατζαφέρη "πουλημένο", "κωλοτούμπα" και "Δελαπατρίδη".
Πατριώτες και εθνικιστές οι οποίοι αποτελούν τον κύριο κορμό δημιουργίας και συγκρότησης του ΛΑΟΣ, πιστεύουν ότι ο Καρατζαφέρης τους πούλησε σε ντόπια οικονομικά συμφέροντα και ξένα ανθελληνικά κέντρα, γιατί η επιλογή της Τζαβέλα έρχεται μετά τις ανθελληνικές δηλώσεις και του Ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ Γιώργου Γεωργίου, ο οποίος επίσης αποκάλεσε από το βήμα της ευρωβουλής τα Σκόπια ως ....Μακεδονία"!
Η πολιτική συνέπεια Καρατζαφέρη, είναι ανάλογη με τις ουδέποτε εκπληρωθείσες υποσχέσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου