Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ....



ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!
Διαβάστε φίλοι αναγνώστες πως μας κυβερνάνε.
Τι γίνεται με τους Εθνοπατέρες στη Βουλή των Ελλήνων, στο" Ναό της Δημοκρατίας".
Απο την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, έχουν γίνει 64 αυξήσεις μισθών των Βουλευτών.
Απο την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, έχουν γίνει 175 αυξήσεις του προϋπολογισμού της Βουλής.
Κανείς δεν μπορεί να μας διαψεύσει.
Που ακούστηκε να έχουν τόσες αυξήσεις οι βουλευτές όταν δεν υπάρχουν αντίστοιχες αυξήσεις στους μισθούς, συντάξεις και ημερομίσθια των πολιτών;
Στο όνομα του Ναού της Δημοκρατίας άλλοι πλουτίζουν και άλλοι πεινάνε; Η μήπως εμείς τους παρακαλέσαμε να εκλεγούν βουλευτές για να μας...σώσουν;
Τουναντίον αυτοί γονυπετείς και γλοιωδώς, μας παρακαλούν να τους δώσουμε την ψήφο μας.
Επαγελμα βουλευτης με ακαταδιωκτο !
Η καλύτερη και ισχυρότερη "συντεχνία" είναι οι Βουλευτές.
Μια φορά να εκλεγείς, έχεις εξασφαλίσει και σύνταξη!
Αρκεί να συμπληρώσεις την τετραετία...
Παρακολουθείστε τον Αρχηγό και τους βουλευτές μικρού κόμματος στη Βουλή, που ενώ υποτίθεται οτι κάνουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, παρα ταύτα, είναι κατα των ...εκλογών.
Θέλουν συμπλήρωση της τετραετίας, οπότε και ο μισθός ρέει με το μήνα και στο τέλος της τετραετίας θα έχουν εξασφαλίσει σύνταξη!
Αυτό είναι το "ήθος" και η "πολιτική ηθική" του λεγόμενου ηθικοπατριωτικού μικρού κόμματος...
Δεν υπάρχει περίπτωση και δεν έγινε ποτέ, οταν ασκήθηκε δίωξη απο τις δικαστικές αρχες, για οποιοδήποτε αδίκημα και ζήτησε ο Εισαγγελέας την άρση της βουλευτικής ασυλίας οποιουδήποτε βουλευτή, οι βουλευτές να ψηφίσουν την άρση της ασυλίας του "συναδέλφου" τους, αδιακρίτως κόμματος.
Παραβιάζουν αλύπητα, συντεχνιακά και συμφεροντολογικά Σύνταγμα και Νόμους.
Εδώ έφθασαν στο σημείο να καταψηφίσουν την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κ.Αϊβαλιώτη, ο οποίος κατηγορήθηκε για το πλεον ατιμωτικό αδίκημα που υπάρχει, του "ανυπότακτου διαρκείας", επειδή με πλαστά έγγραφα εξαπατούσε τις στρατιωτικές αρχές για να παίρνει συνεχείς αναβολές στράτευσης, με σκοπό να μην καταταγεί στο στρατό, η σε περίπτωση που καταταγεί να υπηρετήσει μόνο 45 ημέρες, όπερ και εγένετο!!!
Επομένως τα υπόλοιπα αδικήματα π.χ.κλεψιάς, απάτης, κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος κ.λ.π., είναι γιαυτούς δευτερευούσης σημασίας και να πηγαίνουν στο καλάθι των αχρήστων.

"Ενοχος ένοχον ου ποιεί"
Προφανώς τα ίδια γίνονται και στο Ευρωκοινοβούλιο, αφου τα προνόμια των βουλευτών και οι επιχορηγήσεις του Ευρωκοινοβουλίου σε βουλευτές και οι "ειδικές οικονομικές διευκολύνσεις" που τους παρέχονται τους καθιστούν αυτόματα ενόχους κλεψιάς, απάτης, πλαστογραφίας.
Κάντε κλικ στους Ευρωπατέρες της απάτης "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"
Κάντε κλικ "Αρχηγός κόμματος παίρνει τα 3/4 του μισθού του Ευρωβουλευτή του" ΠΑΡΟΝ"
Συστηματικά το Ευρωκοινοβούλιο καλύπτει τις απάτες των βουλευτών, με την δικαιολογία ότι με την αποκάλυψη και τιμωρία θα …τρωθεί το κύρος των ευρωβουλευτών!
Δηλαδή εκεί γίνεται ο κλέψας του κλέψαντος…
Εμείς τα κορόϊδα και τους πληρώνουμε και τους ψηφίζουμε.


Ο ρόλος του τυπου
Στη Βρετανία οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν από την εφημερίδα DAILY TELEGRAPH.
΄Ενας μαγνητικός δίσκος με όλες τις βουλευτικές δαπάνες, βρέθηκε σε χέρια δημοσιογράφων, και έτσι άρχισε η δημοσιοποίηση του σκανδάλου.
Δηλαδή εδώ στην Ελλάδα, χωρίς τον μαγνητικό δίσκο στα χέρια μας, όλοι οι υπεύθυνοι καλύπτουν τους ενόχους.
Τα δε ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, ούτε που ασχολούνται με τις «νομοθετημένες» απάτες των βουλευτών.
Ασχολούνται μόνο με ποιο κόμμα θα εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά τους, όταν γίνει κυβέρνηση και κατηγορούν το άλλο, εμφανώς επιλεκτικά.
΄Όμως στην Αγγλία μετά τις αποκαλύψεις για τις προσωπικές δαπάνες των βουλευτών, παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής, ο οποίος σημειωτέον αποτελούσε και την μεγάλη ελπίδα των εργατικών, για την αρχηγία του κόμματος.

Για τον Αξιοτ. Προεδρο της Βουλης

Είχαμε διατυπώσει εδω. http://politikosafari.blogspot.com/2009/05/blog-post_2457.html ερωτημα το επαναδιατυπώνουμε και τώρα με την ελπίδα ότι θα τύχουμε απαντήσεως

κ. Πρόεδρε
Με σεβασμο και εκτίμηση στο προσωπό σας, ερωταμε τα εξής:
Γνωρίζουμε ότι η βουλή πληρώνει τις δαπάνες ενοικίων βουλευτών, γιά την διαμονή τους στην Αθήνα, οι οποίοι εξελέγησαν και προέρχονται από την περιφέρεια.
Το αιτιολογικό είναι ότι , το Ελληνικό Κοινοβούλιο , έχει έδρα την Αθήνα και κατα συνέπεια οι βουλευτές της περιφέρειας , είναι υποχρεωμένοι -ως εκ της φύσεως της εργασίας των-, να διαμένουν στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται τα..έξοδα ενοικίου!
Εντάξει,άν και εμείς ουδέποτε τούς... παρακαλέσαμε να γίνουν βουλευτές, ( αντίθετα αυτοί μας παρακαλάνε και επαιτούν τη ψήφο μας ), άς "πάει στην ευχή " και δεν το συζητάμε.
Όμως κ. Πρόεδρε, εδώ πρέπει να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο:
Αληθεύει ότι η Βουλή πληρώνει τα έξοδα ενοικίου σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης με το μήνα σε βουλευτή , ο οποίος εξελέγη μεν στην Α! Θεσσαλινίκης, είναι όμως μόνιμος κάτοικος Αθηνών ( Π. Φάληρο );
Δηλαδή τις 350 ημέρες πού ο βουλευτής απουσιάζει γιατί να πληρώνεται ο ξενοδόχος;
Αν αληθεύει, γιατί 'εφ όσον η εργασία του ως βουλευτή είναι στην Αθήνα και στην Αθήνα διαμένει τις 350 ημέρες το χρόνο στην ιδιόκτητη κατοικία του (Π Φάληρο );
Αν αληθεύει, υπάρχει προηγούμενο κατά αντιστοιχία, σε άλλο βουλευτή;
Αν αληθεύει, βάσει ποίας διατάξεως τού κανονισμού της Βουλής, του παρέχεται αυτό το δικαίωμα;
Είναι ερωτήματα ενός απλού Έλληνα φορολογούμενου πολίτη, ο οποίος δικαιούται να γνωρίζει πώς λειτουργούν οι υπηρεσίες της Βουλής και ο οποίος κάνει συγκρίσεις , με το τι συμβαίνει στις άλλες χώρες , π.χ. Βρετανία, και περιμένει επαρκή και πληρέστατη απάντηση.

1 σχόλιο:

  1. Και που να δώσουν τη λίστα των υπαλλήλων της Βουλής, που έχουμε ζητήσει.
    Να δεις ποιούς έχουν προσλάβει και με τι μισθούς, που έπρεπε να έχαν αναρτηθεί στη σελίδα της Βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή