Σάββατο 16 Μαΐου 2009

"ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ" ΣΤΟ ΛΑΟΣ





ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕ ΤΗ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ...ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ!

Ο κομματικός μηχανισμός του ΛΑΟΣ, βρίσκεται σε διάλυση.
Η απόφαση του "Προέδρου" Γιώργου να τοποθετήσει επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο την "υπηρέτρια" των ντόπιων οικονομικών συμφερόντων, την γυρολόγο όλων των κομμάτων, την διαδρομίστρια της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, την εκπρόσωπο της Νέας Τάξης, την μοναδική πολιτικό που αποκάλεσε αντεθνικά και επαίσχυντα "Νότια Αλβανία" την Βόρειο ΄Ηπειρο, και προκάλεσε την οργή και αγανάκτηση του π.Προέδρου της Δημοκρατίας Χρ.Σαρτζετάκη, έχει φέρει σε διάλυση το ΛΑΟΣ.
Κανένα κομματικό στέλεχος δεν είναι διατεθειμένο να μπει στη μάχη των Ευρωεκλογών, για να βγει ευρωβουλευτής η ουρανοκατέβατη και "υπηρέτρια" των νταβατζήδων Νίκη Τζαβέλλα.
Δεν έχουν "μούτρα" και κίνητρο να βγουν στον κόσμο για να υποστηρίξουν την επιλογή του Καρατζαφέρη, ο οποίος καθαρά και ξάστερα με την επιλογή της Τζαβέλλα ήρθε σε "συναλλαγή" με τους νταβατζήδες, τους οποίους μέχρι τα χθες κατηγορούσε, και πάνω σε αυτές τις κατηγορίες, έχτισε την εκλογική του πελατεία.
Τα κομματικά στελέχη του ΛΑΟΣ πείστηκαν πλέον "ιδίοις όμμασι" ότι ο "Δελαπατρίδης" Καρατζαφέρης μπροστά στο προσωπικό του συμφέρον και της "αδηφάγες" ορέξεις του, θυσιάζει κόμμα και κομματικά στελέχη.

1 σχόλιο:

  1. Ντροπή στον Κύριο Καραντζαφέρη ίσως είναι ένας απο τους πιο γελοίους πολιτικούς και υποκριτές στην Ελλάδα, έυχομαι το ΛΑ.ΟΣ να μην καταφέρει να μπεί στις Ευρωβουλή, είναι ντροπή για την Ελλάδα μια τέτοια Κυρία να μας εκπροσωπήσει στην Ευρωβουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή