Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Η ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΖΟΦΕΡΗΣ ΛΕΣΧΗΣ



ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ

Στη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, που ξεκίνησε χθες στον Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου τα μεγάλα αφεντικά των παγκοσμίων τραπεζικών, πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων, ως "σκιώδης κυβέρνηση", θα αποφασίσουν για την τύχη μας και την τύχη του κόσμου, μεταξύ των άλλων, θα συζητήσουν,έχουν και ένα κρυφό σχέδιο για τη μείωση του πληθυσμού της γης.
΄Ενα εκτενές ρεπορτάζ διαβάσαμε χθες στην εφημερίδα ESPRESSO, το παραθέτουμε αυτούσιο και στο τέλος αναφέρουμε τις ανησυχίες και τις διαπιστώσεις μας:
Το κρυφό σχέδιο για τη μείωση του πληθυσμού
«Κάθε χρόνο διαθέτουμε για τις κότες εκατό κιλά σιτάρι.
Προβλέπουμε την ίδια ποσότητα σε κάθε περίπτωση.
Αν οι κότες αυξηθούν, δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα το σιτάρι, αλλά οι κότες».
Αυτή η φράση λέγεται ότι ειπώθηκε σε πρόσφατη σύνοδο της λέσχης Μπίλντερμπεργκ.
Δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε.
Δεν παριστάμεθα στις συνάξεις.
Ομως το ζήτημα του «αποπληθυσμού» φτάνει από χρόνο σε χρόνο με μεγαλύτερη ένταση στα αφτιά όσων ασχολούνται με την αποκάλυψη της κρυφής ατζέντας της ζοφερής λέσχης.
Ο όρος «αποπληθυσμός» σημαίνει τη δραστική μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού, επειδή η Γη δεν θα μπορεί να μας συντηρεί όλους.
Αυτό θρυλείται ότι ετοιμάζουν προσωπικότητες όπως ο Κίσινγκερ, ο Μπρεζίνσκι, η βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας, οι Ελληνες συμμετέχοντες και άλλοι Μπιλντερμπέργκερ.
Ενας από τους πρώτους ερευνητές που αποκάλυψε τον κρυφό στόχο της μείωσης (τουλάχιστον κατά 50%) του παγκόσμιου πληθυσμού (μια ιδέα του Κίσινγκερ) είναι ο συγγραφέας Daniel Estulin. Ο Estulin είναι φυγάς από τη Σοβιετική Ενωση, εγγονός συνταγματάρχη της KGB και άριστα δικτυωμένος στην κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών Ανατολής και Δύσης.
Το βιβλίο του «Η αληθινή ιστορία της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ» έχει πουλήσει 2,5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, κυκλοφορεί σε σαράντα δύο χώρες, μεταφράστηκε σε είκοσι τέσσερις γλώσσες και είναι το 458ο σε πωλήσεις στην κατάταξη του γιγαντιαίου ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου
Δηλαδή ο Κίσιγκερ, ο Μπεζίνσκι, η Βασιλική Οικογένεια της Ολλανδίας και οι ΄Ελληνες συμμετέχοντες, καθαρά και ξάστερα μας λένε ότι επειδή η γή-έτσι όπως τα κατάφεραν οι ίδιοι- δεν μπορεί να ζήσει τον πληθυσμό της, θα πρέπει τους μισούς από εμάς να μας εξαφανίσουν είτε με πολέμους, είτε με τη δημιουργία νοσογόνων ιών.
Γιαυτό τα τελευταία χρόνια, απίθανοι ιοί με απίθανα ονόματα εμφανίζονται στο διεθνές προσκήνιο!
Με τις.... υγείες μας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου