Κυριακή 31 Μαΐου 2009

ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Ν.Α.Ε.ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΤΟΝ ΕΞΕΘΕΣΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Τι και αν είναι Πρόεδρος της ΕΝΑΕ τι και αν το έργο έγινε στην Νομαρχία του σήμερα στην τελετή εγκαινίων του Σταδίου Φιλιατρών ο Υφ. Αθλητισμού Γ. Ιωαννίδης τον …τάπωσε.
Ο Λόγος για τον Πρόεδρο της ΕΝΑΕ και Νομάρχη Μεσσηνίας Δημ.Δράκο ο οποίος στην τελετή εγκαινίων του νέου σταδίου Φιλιατρών ,παρουσία του Υπ. Πολιτισμού Αντ. Σαμαρά και του Υφ.Αθλητισμού Γ. Ιωαννίδη στην ομιλία του τόνισε ότι η κατασκευή του σταδίου χρηματοδοτήθηκε από τον οργανισμό Αθήνα 2004
Ο Γ. Ιωαννίδης προς στιγμήν ..έχασε το χρώμα του .Παίρνοντας αμέσως μετά το μικρόφωνο …..κάρφωσε τον κο Δράκο λέγοντας του ότι η χρηματοδότηση του έργου έγινε από την εκποίηση των Ολυμπιακών ακινήτων γεγονός που θα όφειλε να το γνωρίζει !!!Συμπέρασμα – με την γκάφα που έκανε ο κος Δράκος κατάλαβαν όλοι ,ότι κατέβηκε στο Στάδιο Φιλιατρών …απροπόνητος !!
Από Best tvΑ

1 σχόλιο:

  1. Είναι λογικό 2 άτομα του ίδιου κόμματος να έρχονται σε τέτοια θέση??, γνώμη μου είναι οτι ο Ιωαννίδης το έκανε εσκεμμένα να εκθέσει τον Δράκο, γιατί ο Νομάρχης (λέμε τώρα), έχει σηκώσει κεφάλι από την γραμμή της Ν.Δ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή