Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ


ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΣΕ ΛΑΤΣΗ-ΚΟΚΚΑΛΗ
Του Ανδρεα Μητσόπουλου
Δικηγορου

Συνεχίζει να εκπλήσσει δυσάρεστα τους οπαδούς του, με τις αψυχολόγητες ενέργειες και επιλογές του, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης. Τελευταίο κρούσμα της ανερμάτιστης πολιτικής του σκέψης, η τοποθέτηση ως επικεφαλής στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ., της κ. Νίκης Τζαβέλα, Οικονομολόγου, για να βγάλει την Ευρώπη από την οικονομική κρίση, αφήνοντας τα εθνικά θέματα σε δεύτερη μοίρα.
Τολμά μάλιστα ο Καρατζαφέρης, να πλέκει το εγκώμιο της κ. Τζαβέλα, επειδή χρημάτισε αντιπρόεδρος στις επιχειρήσεις του Κόκκαλη και του Λάτση. Επιχειρηματιών δηλαδή που σύμφωνα με τα κουραστικά και προβλέψιμα πλέον τσιτάτα του, αποτελούσαν την ομάδα «ΚΟ.ΛΑ.ΣΗ.».
Είναι απορίας άξιον, πως ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., όταν προ δύο ετών που απεβίωσε ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός Νίκος Κούρκουλος, δεν πήγε στην κηδεία του με το πρόσχημα ότι ο νεκρός υπήρξε γαμπρός του Λάτση και δεν ήθελε να δείξει υποτέλεια στον τελευταίο, ενώ τώρα με την επιλογή της κ. Τζαβέλα, στην πρώτη και μοναδική εκλόγιμη ευρωθέση για το ΛΑ.Ο.Σ., χρήζει ουσιαστικά συνεταίρους στο κόμμα του, τον Λάτση και τον Κόκκαλη.
Η υποταγή του Καρατζαφέρη στο σύστημα είναι πασιφανής και προκαλεί θλίψη στον πατριωτικό κόσμο.
Οι αποφάσεις του τη διετία 2007-2009 είναι καταστροφικές και αποδυναμώνουν την επιχειρηματολογία του.
-Πως θα αντιμετωπίσει τα αστράτευτα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας και της πολιτικής και θα αντικρούσει τις αντεθνικές τους θέσεις, όταν στις τάξεις της κοινοβουλευτικής του ομάδας έχει βουλευτή που με το ζόρι πήγε 45 ημέρες φαντάρος και μετά την βουλευτοποίησή του, όταν ακόμα και ο Σάκης Ρουβάς, την εποχή που είχε μέντορα τον Ψινάκη, πήγε για 6 μήνες!!!
-Πως θα στηρίξει τις αυστηρές αρχές και αξίες της ελληνορθοδοξίας και της πατροπαράδοτης ελληνικής οικογενείας, όταν δεν δείχνει να ενοχλείται από τηλεοπτικές εκπομπές τύπου «Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ» και δεν πιέζει σκληρά προς όλες τις κατευθύνσεις, με στόχο την παύση της εκπομπής;
-Πως θα πείσει τους Ελληναράδες της Βορείου Ηπείρου και τον δοκιμαζόμενο κυπριακό ελληνισμό, ότι στην Ευρωβουλή της περιόδου 2009-2014, θα στηριχθούν τα συμφέροντά τους;
-Πως θα καθησυχάσει τους Έλληνες πολίτες, ότι θα χτυπήσει τη λαθρομετανάστευση όταν, ενώ κάποτε διαλαλούσε ότι πρέπει να απελαθούν όλοι οι αλλοδαποί, κατόπιν μιλούσε για πλαφόν 3% επί του ελληνικού πληθυσμού και σήμερα λέει αόριστα ότι πρέπει να μείνουν όσοι χρειάζονται;
-Πως θα γίνει πειστικός στο κοινό του, όταν αντιμετωπίζει τους ομοφυλόφιλους μία με το «μαστίγιο» και μια με το «καρότο»;
-Πως θα τα βάλει με τους νταβατζήδες και την «ΚΟ.ΛΑ.ΣΗ.» από δω και πέρα, χωρίς να θεωρηθεί γραφικός;
Ο Καρατζαφέρης επιδίδεται σε πολιτικές ακροβασίες που δεν συνάδουν σε πατριωτικό κόμμα. Αποδομεί συστηματικά τους κεντρικούς πυλώνες του πατριωτικού οικοδομήματος, για το οποίο αγωνιστήκαμε ανεξαιρέτως, όλοι οι Έλληνες πατριώτες και θα είναι υπόλογος για τα κακά μαντάτα που προμηνύονται.
Δυστυχώς ο Γ. Καρατζαφέρης, από πηγή ελπίδας, μετετράπη σε ολετήρα του πατριωτικού κινήματος.
Οι ευθύνες όλων μας τώρα αρχίζουν και η ίδρυση νέου ισχυρού πατριωτικού φορέα που εκκολάπτεται, θα διδάξει στους βολεμένους και στο σύστημα τι θα πει γνήσιος ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου