Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

" ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ " Η ΤΖΑΒΕΛΑ

ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Η επιλογή της Νίκης Τζαβέλα από τον Γιώργο Καρατζαφέρη μόνο πατριωτική δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί, αφού το πολιτικό παρελθόν και η πορεία της εν λόγο κυρίας, θεωρείται αντιστρόφως ανάλογη από όλα όσα ο κεντρικός κορμός των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ πιστεύει και ακολουθεί.
Δεν είναι μόνο οι δεκάδες δηλώσεις και δημόσιες θέσεις ης κυρίας Τζαβέλα στο παρελθόν που ταρακούνησαν και ενόχλησαν βασικά πατριωτικά αισθητήρια.
Ούτε και μόνο η παρατεταμένη και στενή συνεργασία με όλα εκείνα τα συμφέροντα που οι συνειδητοποιημένοι πατριώτες αποστρέφονται, έχοντας δικαίως τοποθετήσει στην απέναντι πλευρά.
Είναι κυρίως ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τους ίδιους τους ψηφοφόρους του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ που δεν διαστάζει να προτάσει τις σκοπιμότητες και τα αλισβερίσια από την καθαρη πολιτική και τις περήφανες επιλογές.
Η επιλογή της Νίκης Τζαβέλα από τον Γιώργο Καρατζαφέρη μόνο περήφανη δεν είναι κι αυτό θα γίνει απόλυτα κατανοητό από όλους πριν, αλλά κυρίως μετά την 7η Ιουνιου, όταν τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών θα επικυρώσουν την αντίληψη ενός κόσμου που ξέρει να μάχεται, να υπερασπίζει τις επιλογές του, να τιμωρεί τους επιλήσμονες και νααναζητά διεξόδους από τις σκοτεινές και υπόγειες διαδρομές που προσπαθούν να του επιβάλουν εκπροσώπους για λογαριασμό του.
Κανείς από αυτούς που έχουν έστω και την στοιχειώδη ενημέρωση δεν έχει ούτε την παραμικρή αμφιβολία για τα συμφέροντα τα οποια εκπροσωπεί επί δεκαετίες η επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίουτου ΛΑΟΣ.
Κανείς, σε όποιον πολιτικό χώρο κι αν κινείται κι από όποιον πολιτικό χωρο κι αν προέρχεται δεν αμφισβητεί την σταθερή, πιστή, αμετακίνητη κι ακούραστη θέση της κυρίας Τζαβέλα πλάϊ σε αυτά τα συμφέροντα.
Και επιπλέον...καμία απολύτως δήλωση ή τοποθέτηση ή ενέργεια της τελευταίας στιγμής δεν είναι ικανή να αλλάξει τις εντυπώσεις που δικαίως έχουν διαμορφωθεί και κατασταλάξει γι αυτήν.
Είναι δε τόσο απροκάλυπτα αντιπατριωτική αυτή η επιλογή που ούτε το σωσίβιο Καραμανλή με την επιλογή της Μαριέτας Γιαννάκου θα μπορέσει να διασώσει τα εκλογικά ποσοστά του ΛΑΟΣ, τα οποία θα αποτελέσουν έκπληξη, αλλά ταυτόχρονα θα αδικήσουν τους έποντες του ψηφοδελτίου.
Ας πρόσεχαν...
Ευχαριστώ
Ellas Crete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου