Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

και Η ΝΤΟΡΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ «ΨΙΛΟ» ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ και ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΊ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΡΩΣΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ...!!!

ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ και ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ...!!!

Καλά, η Ντόρα είναι ενημερωμένη από… «πρώτο χέρι» -- μέσα από το ΛΑΟΣ-- γιά το «τί εστί» Καρατζαφέρης...
Γνωρίζει κάλλιστα ότι στερείται στοιχειωδών γραμματικών γνώσεων
με ανύπαρκτες πολιτικές και κοινωνικές σχέσεις και προκειμένου να παριστάνει ότι είναι και αυτός «κάποιος», μόνος και με την φαντασία του κατασκευάζει δήθεν συναντήσεις με ξένους Αξιωματούχους και βουλευτές...!!!
Ειδικά δε με τους Ρώσους οι οποίοι τον κηνύγησαν εν «ψυχρώ» όταν πήγε να τους πουλήσει… «προστασία» και μάλιστα με εντολή… Πούτιν…!!!
Απλά τώρα για να αποενοχοποιηθεί ότι ως «Συναυτουργός» του Giorgo ψήφισε το Μνημόνιο πιάνει στο στόμα του τους Ρώσους για να γίνει συμπαθής στον κόσμο…
Μάλιστα δε επί Κυβερνήσεως Καραμανλή σε ένα ταξίδι του στο Λονδίνο γιά να δείξει ότι κάτι «τρέχει στα γύφτικα» και με αυτόν, κατασκεύασε ότι είχε συνάντηση με Βουλευτές και Ευρωβουλευτές...!!!
Μά, γιά όνομα του Θεού...
Σε ποιά γλώσσα συνεννοήθηκαν.;;;
Είναι δε θλιβερό ότι γιά να κάνει αληθοφανή την συνάντηση χρησιμοποίησε τον ανταποκριτή της ΝΕΤ, στο Λονδίνο, τον Τσιριγωτάκη ό οποίος τού πήρε πλάνα και δηλώσεις στο… δρόμο...!!!
Και τότε η συνάντηση είχε αμφισβητηθεί εδώ:
http://politikosafari.blogspot.com/2009/03/blog-post_2552.html:
Σιγά, μη είχε συνάντηση ο Καρατζαφέρης με Βουλευτές και Ευρωβουλευτές στο Λονδίνο και δεν την είχε προαναγγείλει μετά «Βαϊων και κλάδων» τουλάχιστον στον… Αυτιά και το σπουδαιότερο δεν έπαιρνε το δικό του κανάλι να τους… αποθανατίσει και να τό παίζει ακόμη...!!!
Τώρα η Ντόρα πού είναι ενημερωμένη από πρώτο χέρι-- μέσα από το ΛΑΟΣ-- τον πήρε στο «ψιλό» και τον χλευάζει προκαλώντας τον Καρατζαφέρη να αποκαλύψει το όνομα του… Ρώσου Υψηλού Αξιωματούχου που δήθεν τον ενημέρωσε με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο κ. Καρατζαφέρης, ανακάλυψε χθες ότι οι θέσεις του αντιπροέδρου της Γερμανίας επηρεάζονται "από το ναζιστικό... DNA του παππού του", όπως είπε (επιδεικνύει μια μανία με τη γενετική) και πληροφόρησε τους τηλεθεατές ότι η Ρωσία μπορεί να λύσει το πρόβλημα χρέους της Ελλάδας και να το εκμεταλλευτούμε αυτό μέχρι τις 23 Οκτωβρίου!!
Επειδή η Ρωσία χρεοκόπησε προ όχι πολλών ετών με χρέος κάτω των 100 δις ευρώ, το δε ελληνικό χρέος ήδη ξεπέρασε τα 350 δις ευρώ, ζητάμε από τον κ. Καρατζαφέρη να μας πληροφορήσει ποιός ακριβώς ήταν ο υψηλός αξιωματούχος της φίλης χώρας που τον "ενημέρωσε" ότι η Ρωσία έχει τη δυνατότητα να συνδράμει την Ελλάδα με ποσά της τάξης των 220 δις ευρώ, σαν κι αυτά δηλαδή που διέθεσαν ως τώρα οι εταίροι μας στην ΕΕ.
Η ανευθυνότητα και η έλλειψη σοβαρότητας των περισσότερων πολιτικών δυνάμεων της Ελλάδας, με αποκορύφωμα την Άκρα Αριστερά και την Άκρα Δεξιά, είναι, μαζί με την ανικανότητα της κυβέρνησης και το λαϊκισμό της ΝΔ, μια ακόμα βασική αιτία της ανυποληψίας στην οποία έχει δυστυχώς περιπέσει διεθνώς η πατρίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου