Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΜΕ ΤΟΝ «ΔΙΑΒΛΗΤΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ» και «ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ SIEMENS», ΑΡΗ ΣΥΓΓΡΟ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΟ ΑΝΤΙΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ…!!!

ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ και ΠΡΟΕΔΡΟ «Invest in Greece S.A»,… (Επενδύστε στην Ελλάδα)…!!!

Η φωτο πού εξασφαλίσαμε είναι αδιάψευστος μάρτυς…!!!
Ανακύπτει τεράστιο πολιτικό και ηθικό θέμα…
Αποδεικνύεται ότι το σκάνδαλο SIEMENS είναι «καταπράσινο»,
», έξ’ ού και η αθώωση των ενόχων.!!!
Η Κυβέρνηση φαίνεται ότι έχει ακόμη τεράστιες «δεσμεύσεις» και προφανώς με το 1 εκατ. του Τσουκάτου πού μπήκε στα ταμεία του Πασοκ την έχουν δεμένη πισθάγκωνα…!!!
Είναι προφανές ότι ο Συγγρός αποτελεί και σήμερα τον συνδετικό κρίκο (μεσίτη) μεταξύ Μέρκελ- SIEMENS και της Κατοχικής Κυβέρνησης του Giorgo..!!!
Είναι άλλωστε ορατό διά γυμνού οφθαλμού ότι οι Γερμανοί με την Μέρκελ και βέβαια κάτω από την αρχική συμφωνία και αμέριστη συνδρομή της Κυβέρνησης Giorgo—Beni-to, θα… «αρπάξουν» ως γύπες την Περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου, έναντι πινακίου φακής και εδώ ο Συγγρός θα έχει «πρωταγωνιστικό» ρόλο…
Η συνέχεια του σκανδάλου SIEMENS είναι εδώ:
Ο Υπουργός ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοϊδης κατά την διάρκεια της επίσκεψης τού Γερμανού Αντκαγκελαρίου στην Αθήνα, τον υποδέχθηκε έχοντας δίπλα του τον Άρη Συγγρό, άνθρωπο της SIEMENS, τον οποίον η Κυβέρνηση για να μην χάσει την συνέχεια της αγαστής συνεργασίας τον διόρισε εν συνεχεία στην Ανώνυμη Εταιρεία του Ελληνικού Δημοσίου με την επωνυμία «Invest in Greece S.A», (Επενδύστε στην Ελλάδα)…!!!
Σημειώνουμε ότι για τον έν λόγω κύριο, 10 Βουλευτές της Ν.Δ. είχαν καταθέσει την εξής ερώτηση πού τά λέει όλα;
«Στέλεχος της Siemens τοποθέτησε ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης στη θέση του προέδρου της ανώνυμης εταιρείας "Invest in Greece", όπως καταγγέλλουν με επίκαιρη επερώτησή τους 10 βουλευτές της Ν.Δ. (Γρηγόρης Αποστολάκος, Κώστας Τζαβάρας, Πάνος Καμμένος, Μαρία Κόλλια Τσαρούχα, Φωτεινή Πιπιλή, Μαργαρίτης Τζίμας, Κώστας Καραγκούνης, Θόδωρος Καράογλου, Κώστας Γκιουλέκας Κώστας Μουσουρούλης). Πρόκειται για τον Αριστομένη Συγγρό, ο οποίος μέχρι το 2003 ήταν στη Siemens (και στη μητρική εταιρεία) και μετά υπεύθυνος στον Αθήνα 2004 για το Διεθνές Τηλεπικοινωνιακό Κέντρο των Ολυμπιακών Αγώνων και γενικός διευθυντής της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης "Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς".
Οι βουλευτές, χρησιμοποιώντας στοιχεία από το βιογραφικό του Αρ. Συγγρού, υπενθυμίζουν ότι ο Χ. Παμπούκης έχει αναλάβει τη διαχείριση του σκανδάλου της Siemens εκ μέρους της κυβέρνησης και μεταξύ άλλων ρωτούν αν ο πρόεδρος της "Invest in Greece" κατά τη θητεία του στη γερμανική εταιρεία εμπλέκεται στην επίλυση σοβαρών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν οι επενδύσεις της Siemens στην Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι ίδιο χρονικό διάστημα υπογράφηκαν οι προγραμματικές συμβάσεις της Siemens με το ελληνικό Δημόσιο».
Επίσης, ο κ. Συγγρός διετέλεσε και στέλεχος του κόμματος των… Ταύρων του κ. Μάνου, από την ίδρυσή του.
Θυμόμαστε επίσης πως ο κ. Μάνος ως Υπουργός Οικονομικών είχε αποφασίσει να πουλήσει τον Ο.Τ.Ε. έναντι πινακίου φακής…
«Μπήτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δώστε»…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου