Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΚΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΚΟΤΟΥΛΕΣ» ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ…!!!

….ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΛΟΒΕΡΔΟΥ: «ΝΕΟ ΓΟΥΔΙ ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΟΥΜΕ»…!!!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Η συνειδητή ψήφιση του μνημονίου τον Μάιο του 2010 και του μεσοπρόθεσμου προγράμματος τον Ιούλιο του 2011, από την οσφιοκαμπτική και επικίνδυνη κοινοβουλευτική πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ και η συνεχιζόμενη μειοδοτική στάση της Ελληνικής Κυβέρνησης έναντι των ορέξεων και των αποφάσεων των ανίκανων και ελαττωματικών ηγετών της Ευρωζώνης, αλλά κυρίως της Γερμανίας και δευτερευόντως της Γαλλίας, οδήγησαν μέσα σε δυο χρόνια την πατρίδα μας στην απόλυτη εξαθλίωση.
Καθημερινά γίνονται χειρότερες οι συνθήκες διαβίωσης του λαού μας. Οι μισθοί των εργαζομένων μειώνονται, όπως και οι συντάξεις όλων εκείνων που επί 35-45 χρόνια δούλεψαν σκληρά για να έχουν καλά γεράματα και σήμερα δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ούτε τα καθημερινά τους έξοδα.
Στα μαγαζιά αυξάνονται τα λουκέτα με αποτέλεσμα να «χάνουν το ψωμί τους» οι ιδιοκτήτες που με κόπο και ιδρώτα δημιούργησαν την μικρή επιχείρησή τους, αλλά και οι εργαζόμενοι σ΄αυτά, που συντηρούσαν χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες.
Η ακίνητη ιδιοκτησία που αποτελούσε πάντα το «μεράκι» του Έλληνα για να στεγάσει τη φαμίλια του, πλήττεται ανεπανόρθωτα με τα συνεχή χαράτσια και η οικοδομική δραστηριότητα από την οποία ζούσαν χιλιάδες επαγγέλματα, έχει τελείως παγώσει.
Αυτή η πολιτική των επικυρίαρχων τροϊκανών αλλά και ο τρόπος εφαρμογής των αποφάσεών τους από την ελλειμματική κυβέρνηση οδηγεί την χώρα σε πλήρες οικονομικό αδιέξοδο.
Έτσι, τα σημεία της απόλυτης ύφεσης καθημερινά αυξάνονται και αποκλείεται τα επόμενα χρόνια να υπάρξει ανάκαμψη και ακολούθως ανάπτυξη από την στιγμή που επί μια διετία η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να περιορίσει την φοροδιαφυγή, δεν μπορεί να πατάξει την φοροκλοπή, δεν μπορεί να τιθασεύσει το παραεμπόριο και τελικά δεν μπορεί να περιορίσει δραστικά το αδηφάγο δημόσιο που γεννά τεράστιες και μη αναγκαίες δαπάνες.
Η διόγκωση του δημοσίου χρέους συντελέσθηκε κυρίως λόγω της διαχρονικής σύναψης πελατειακών σχέσεων του κράτους με τους πολίτες, της απονομής παράλογων προνομίων στους εργαζόμενους του δημοσίου, της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος από τις κυβερνήσεις και την δημιουργία ενός υπέρογκου και δυσκίνητου κράτους.
Σ΄ αυτό το ρόλο, της απόλυτης εξαθλίωσης της χώρας μας, συνυπεύθυνα είναι τα περισσότερα από τα ΜΜΕ του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και κυρίως τα φιλοκυβερνητικά δια μέσω των γυμνοσαλιάγκων εκπροσώπων τους και υπηρετών της νέας τάξεως πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης που προσπαθούσαν να πείσουν όλους εμάς, πως το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο ήταν οι μόνες λύσεις για την οικονομική σωτηρία της πατρίδος μας.
Αυτός, λοιπόν, ο θίασος του θεάτρου σκιών της Ελληνικής Κυβερνήσεως έχει απεμπολήσει ταυτόχρονα με την ψήφιση του μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και Εθνικά Κυριαρχικά δικαιώματα.
Σήμερα η Ελλάδα μας δεν είναι όπως ήταν το 2009. Βρισκόμαστε ήδη υπό Γερμανική κατοχή και οι εκπρόσωποι – μπάστακες της τρόικας έχουν εγκατασταθεί στα Υπουργεία μας και θα ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ για μας.
Για κάθε δόση που μας δίνουν θα πρέπει να εφαρμόζονται από την Κυβέρνηση του ΝΕΟΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, νέα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα κατά του λαού μας και βεβαίως να εφαρμόζονται οι εμπράγματες εγγυήσεις - δεσμεύσεις της κυβερνήσεως προς το ΔΝΤ για παραχώρηση εδαφών μας, είτε μέσω υποχώρησης των θέσεών μας στις παράλογες απαιτήσεις των γειτόνων μας (Τουρκία, Σκόπια, Αλβανία), είτε μέσω του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας στις χαμηλότερες τιμές σε σχέση με την πραγματική τους αξία.
Δυστυχώς, όμως, τα παραπάνω δεν αρκούν για να εξαθλιωθεί η Ελλάδα και ο λαός της. Με πρωτοφανή αγριότητα η δικτατορική, στη συνείδηση του λαού, κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, εκτελώντας τις εντολές των νεοταξιτών επικυρίαρχών της, ψήφισε το πολυνομοσχέδιο για τις κλαδικές συμβάσεις που βάζει ταφόπλακα στις όποιες διεκδικήσεις των εργαζομένων.
Όταν, όμως, αυτά συνέβαιναν στη Βουλή των Ελλήνων, στο βωμό της Δημοκρατίας, από κάποιους που δεν την τιμούν ιδιαίτερα, ο καταπονημένος και εξαθλιωμένος Ελληνικός λαός εξεγειρόταν στο Σύνταγμα και επί διημέρου έδινε το δικό του μήνυμα στην εξουσία με πρωτοφανείς ως προς τον αριθμό διαδηλώσεις. Μελανό σημείο αυτών των διαδηλώσεων, ήταν ο τραγικός θάνατος διαδηλωτή κατά τη δεύτερη ημέρα όταν από κάποιο σημείο και πέρα η διαμαρτυρία εξελίχθηκε σε άγρια συμπλοκή μεταξύ μελών του ΠΑΜΕ και των κουκουλοφόρων.
Έτσι, για άλλη μια φορά η Ελληνική Αστυνομία άφησε ατιμώρητη την δράση των γνωστών αγνώστων, οι οποίοι κακοποίησαν πολίτες και ρήμαξαν ανενόχλητοι, για άλλη μια φορά το κέντρο της Αθήνας. Όμως, πλέον, είναι πεποίθηση των πολιτών, πως αυτοί οι παρακρατικοί τυγχάνουν της ασυλίας της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και της Ελληνικής Κυβέρνησης.
Όλες τις προηγούμενες ημέρες της ψηφίσεως του πολυνομοσχεδίου, αρκετά παπαγαλάκια της ανωμαλίας, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με ομιλίες τους στη Βουλή ή με αναρτήσεις στις προσωπικές τους ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, ύψωναν το μικρό και ασθενές ανάστημά τους και διατυμπάνιζαν πως θα καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο. Ωστόσο, πριν αλέκτωρ λαλήσει…, οι «κοτούλες» σιώπησαν και επέστρεψαν στην ασφάλεια που τους παρέχει το κοτέτσι της οδού Ιπποκράτους.
Παρόλα αυτά, πρέπει να γνωρίζουν πως έχει ο καιρός γυρίσματα και σύντομα ο Ελληνικός λαός με στεντόρεια φωνή θα τους υπενθυμίσει αυτό που δήλωνε ο τροϊκανός υπουργός κ. Λοβέρδος, την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010 στην εφημερίδα «Real news»: «Νέο Γουδί εάν αποτύχουμε».
Πάντως, σε όλο αυτό το θολό και ζοφερό τοπίο που ζούμε, της απόλυτης εξαθλίωσης, θεωρούσα και θεωρώ πως υπάρχει λύση, που διατύπωσε ο έχων την τιμή να υπογράφει αυτό το κείμενο, σε αρκετά άρθρα που δημοσιεύθηκαν στο ελεύθερο διαδίκτυο, ότι δηλαδή η μόνη αποτελεσματική, εφικτή και αποδεκτή από το λαό κατεύθυνση για τη σωτηρία της χώρας, είναι η στάση πληρωμών εξωτερικού χρέους με τη μορφή τουλάχιστον 3ετούς έως 5ετούς χάριτος αποπληρωμής του χρέους, προκειμένου να δημιουργηθούν οι απαραίτητες χρονικές προϋποθέσεις της οικονομικής ανάκαμψης και ανάπτυξης της χώρας και ταυτόχρονα να εκπληρωθεί το μοναδικό ζητούμενο του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, δηλαδή η πληρωμή των δανείων μας.
Χαίρομαι, λοιπόν, ιδιαίτερα και θεωρώ πως είναι αρκετά ελπιδοφόρο, όταν συγκλίνουν στις εκφρασμένες και διατυπωμένες προ μηνών απόψεις μου για την διαχείριση του δημόσιου χρέους, εκλεγμένοι πολιτικοί αρχηγοί κομμάτων. Πιο συγκεκριμένα:
Την Τρίτη το βράδυ (18/10) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «alter» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κ.Τσίπρας, δήλωσε την πεποίθησή του για παύση πληρωμών δημοσίου χρέους προς το εξωτερικό ως τη μοναδική λύση στο δαιδαλώδες οικονομικό πρόβλημα της χώρας.
Επίσης, την επομένη (19/10) ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, κ. Καρατζαφέρης, στην πρωινή εκπομπή του κ. Παπαδάκη στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» δήλωσε πως θα έπρεπε να δοθεί πενταετής χάρη αποπληρωμής των χρεών μας από την τρόικα, προκειμένου να δημιουργηθεί ανάπτυξη στην χώρα.
Το ζητούμενο βέβαια είναι τι απόψεις έχει ο Πρωθυπουργός της χώρας για την σωτηρία της και όχι τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως. Γιατί αυτός και το ΠΑΣΟΚ έχουν γαντζωθεί από την εξουσία που πήραν μέσω ψευτοδιλημμάτων που «πούλησαν» στον Ελληνικό λαό, υφαρπάξαντες την ψήφο του και δεν έχουν σκοπό να φύγουν εάν δεν εκπληρώσουν ολοκληρωτικά το σκοπό τους. Σκοπός που δεν είναι άλλος από την απόλυτη διάλυση της Ελλάδος και την υποθήκευσή της, στους Γαλλο-Γερμανοτσολιάδες της τρόικας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου