Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Ο ΚΥΡΤΣΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΚΥΡΤΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ Ν.Δ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑΣ
Σήμερα στη πρωινή εκπομπή τού ΑΝΤ1, ο Κύρτσος με την παρουσία του επισημοποίησε την φημολογούμενη από ημέρες συμφωνία , ότι από τη νέα τηλεοπτική χρονιά θα είναι στον ΑΝΤ1.
Επειδή ο Κοντομηνάς δεν άντεχε άλλο οικονομικά να είναι καί "χορηγος" στην εφημερίδα του Κύρτσου την city press, o Κύρτσος επήγε στην Ντόρα και της εζήτησε να μεσολαβήσει να γίνει "χορηγος" στην χρεωκοπημένη εφημερίδα του ,ο φίλος της καί ανερχόμενος οικονομικός παράγοντας Λαυρεντιάδης.
Η Ντόρα δεν ήταν πρόθυμη να κάνει το "ντηλ"και τότε ο Κύρτσος έξαλος , απείλησε, ότι θα ξεκινήσει επίθεση κατά της ΝΔ και κυρίως κατά της ίδιας.
Έτσι ξεκίνησε ο Κύρτσος από την εφημερίδα του, προσωπικές επιθέσεις εναντίον της άλλοτε φίλης του Ντόρας.
Εναντίον όμως της Ντόρας είναι και ο Κυριακού, επειδή πιστεύει οτι ο Κούβελος- ο άνδρας της Ντόρας- είναι η αιτία πού έχασε την προεδρία της Ε.Ο.Ε.και έχει ορκισθεί δημόσια εκδίκηση.
Συμμάχησαν λοιπόν και διακριτικά το κανάλι ποού υποστήριζε άλλοτε τη Ν.Δ , αλλάζει στρατόπεδο.
Όπως και ο ALHA από το καλοκαίρι, όταν ο Κοντομηνάς ζήτησε από την κυβέρνηση να παρέμβει στη δικαιοσύνη γιά να αποφύγει τη δίωξη γιά τις (6 ) κακουργηματικές πράξεις γιά τις οποίες κατηγορείται.
Αυτή είναι η αλήθεια και αυτοί οι κύριοι με αυτά τα κριτήρια ενημερώνουν και διαμορφώνουν τη πολιτική συνείδηση τού πολίτη , ανάλογα πάντα με τα οικονομικά τους συμφέροντα
Οί άχρηστοι και ανίκανοι της Ν.Δ ακόμα κοιμούνται.
Αλήθεια και ενημέρωση στα ΜΜΕ δεν υπάρχει.
Μόνο στα blogs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου