Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΘΥΡΩΡΟ


ΝΕΑ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
Στη Ν.Δ.έχουν αποφασίσει να μην απαντούν ποτέ στον Καρατζαφέρη και να ακολουθούν πιστά τη πολιτική της γενικής του απαξίωσης.
Διότι, αν μπουν σε διάλογο μαζί του, τούτο σημαίνει ότι τον θεωρούν "ισότιμο" συνομιλητή , κάτι το οποίον δεν θέλουν με τίποτα.
Για αυτό και όσες φορές ο Καρατζαφέρης καταθέτει με σκοπιμότητα επίκαιρες ερωτήσεις στο Πρωθυπουργό, -προκειμένου να φανεί ότι είναι ισότιμοι συνομιλητές- ο Καραμανλής ποτέ μα ποτέ δεν απαντάει ονομαστικά στον Καρατζαφέρη.
Ο Καρατζαφέρης από την πλευρά του καταβάλλει εμετικές και απεγνωσμένες προσπάθειες να επιτύχει, ακριβώς το αντίθετο, προσφέροντας δουλικά την "υποστήριξή"του στον Καραμανλή.
Στην Ν.Δ. ξέρουν το "πρόσωπο" Καρατζαφέρης από την εποχή που τον είχαν για" θελήματα".
Ξέρουν και τη τύχη των θελημάτων....
Ο Καραμανλής που δεν θέλει αντιπαράθεση μαζί του -διότι αντιπαρατίθεται μόνο με ισότιμους-, αποφεύγει τους οξείς χαρακτηρισμούς, γιαυτό και στην επαιτεία Καρατζαφέρη να συνεργαστούν απάντησε:
"Μας χωρίζουν τεράστιες πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές και όχι μόνο"!!
Το "όχι μόνο", αντιστοιχεί σε ότι τον θεωρούν τυχοδιώκτη και έμπορο της πολιτικής.
Πολλές φορές στις σχέσεις των πολιτικών "συνεννοήσεων" πρωτεύοντα λόγο έχουν οι χαρακτήρες των ανθρώπων, που προσδιορίζονται από την παιδεία, την εν γένει πνευματική τους συγκρότηση και ασφαλώς την πολιτική και κοινωνική τους ανατροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου