Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Ο ΑΥΤΙΑΣ ΣΤΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ


ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ..ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!
Δεν ήταν τυχαίος ο τσακωμός του την περασμένη εβδομάδα στον αέρα με τον Γ.Βλάχο, ο οποίος απεκάλυψε στον αέρα ότι ο Αυτιάς πηγαίνει γιά ευρωβουλευτής.
Ούτε είναι τυχαίο ότι κάθε φορά πού ο Καρατζαφέρης ή οι βουλευτές του έχουν πρόβλημα πολιτικό ή ηθικό, την άλλη ημέρα είναι προσκαλεσμένοι στον Αυτιά, ο οποίος ποτέ δεν τούς ρωτάει γιά τις επικαιρες λοβιτούρες τους, αλλά τις παρακάπτει σαν να μη συβαίνει τίποτα και τους ρωτάει "περι ανέμων και υδάτων".
Έχει καθιερωθεί ο Αυτιάς ως "πλυντήριο" του Καρατζαφέρη και οι βουλευτές του ΛΑΟΣ τυγχάνουν προνομιακής μεταχείρησης και πρωί - μεσημέρι-βραδυ είναι καλεσμένοι στον ALPHA, ως μόνιμοι μαιντανοί και χωρίς να ξέρουν τι τους γίνεται, ομιλούν επι παντός επιστητού, με προκλητικό και σκανδαλώδη τροπο.
Η εφημερίδα "το παρον", η οποία σημειωτέον έχει πολύ καλή πληροφόρηση γιά το ΛΑΟΣ και αυτό κρατήστετο-γιατί ξέρει πολλά μυστικά, άλλο αν τα γράφει σε λίγες γραμμές και με μικρά γράμματα-, έκανε χθές , την αποκάκυψη:
"Οι συζητήσεις Αυτιά-Καρατζαφέρη έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό"
Συνεπως άν ο Αυτιάς δεν πάρει νέο συμβόλαιο απο τούς Γερμανούς στόν ALPHA, τότε θα βρεί καταφύγιο στο ευρωψηφοδέλτιο του Καρατζαφέρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου