Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

H "ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ' ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ

ΕΦΤΑΣΕ ΗΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΒΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ, ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΚΥΨΟΜΕ . . .


Αγαπητοί Φίλοι – Οι αρνητικέs – αντιδημοκρατικέs – πανικόβλητεs εξελίξειs, σπρωχνόμενεs από το τσουνάμι τηs διεθνούs κρίσηs, που σε σχέση με την Ελλάδα είναι πάνω απ’ το μισό εγχώριαs . . . παραγωγήs (δικήs μαs κατασκευήs, γιατί επιτρέψαμε ασυγχώρητα στα κόμματα για δεκαετίεs να κάνουν ότι θέλουν ΧΩΡΙΣ εμείs οι Πολίτεs να ασκούμε τον παραμικρό έλεγχο των πράξεων και παραλείψεών τουs, είναι πλέον βιβλικέs χιονοστιβάδεs !
Η Σύμπραξη Πολιτών πιστεύει ότι μοναδική ελπίδα για μεταβολή, είναι η παρέμβαση των πολιτών. Να πάρουμε τιs τύχεs μαs στα χέρια μαs και να επιβάλλομε ΠΟΛΙΤΙΚΑ αυτό που χρειαζόμαστε, για να επιβιώσομε εμείs και η χώρα. Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα στουs Πολίτεs νέων ηλικιών, που έχουν δεκαετίεs ζωήs μπροστά τουs και τουs λέμε : κρατηθείτε μακριά απ’ τα κόμματα. Κρατείστε την ελευθερία τηs σκέψηs σαs και του λόγου σαs.
Ελάτε να δημιουργήσομε, όλοι οι Πολίτεs « την αντίρροπη δύναμη » στην κάθε εξουσία, που μαs συμβουλεύει ο δικόs μαs Αριστοτέληs.
ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ τηs πρώτηs Γενικήs Συνέλευσηs τηs ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ αρχέs ΜΑΪΟΥ Παρακαλούμε να ενημερώνετε πάντα τουs φίλουs και γνωστούs για την ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, γιατί είναι ο μόνοs τρόποs να πληροφορηθούν την λειτουργία τηs και τουs στόχουs τηs. Και φυσικά ΟΛΟΙ καλούνται και να συμμετάσχουν στην προσεχή ιδρυτική Γενική Συνέλευση του Μαίου.
ΟΣΟΙ έχετε αποφασίσει να συμμετάσχετε, ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ να δηλώσετε τα στοιχεία σαs, δηλαδή ονοματεπώνυμο, Δ/νση , τηλέφωνο και Ε-mail και να μαs στείλετε προτάσειs / σχόλια για το καταστατικό ή για οτιδήποτε, ώστε να προσκληθείτε με προσωπικό μήνυμα και να εξασφαλίσετε κάθισμα. Το κύριο πρόβλημά μαs είναιη εξασφάλιση αίθουσαs ανάλογηs χωρητικότηταs.
Γι αυτό παρακαλούμε μην καθυστερείτε τη δήλωσή σαs.
Για την ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
Αντ. ΑντωνιάδηsΛυκείου 4 - 15341 Αγ. Παρασκευή
Τηλ. 6979 87 78 78

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου