Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

ΚΑΛΑ Ο ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΥΤΟΣ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ













Ο "ΖΗΤΩΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!
Δίκαια έχει εξεγερθεί η κοινή γνώμη με τα καμώματα του τραγουδιστή Μαρτάκη.
Δεν μπορεί και δεν πρέπει όταν υπηρετεί να κάνει διακοπές με πλούσιες κόρες σε Γκστάντ και Ντουμπάι.
Αμ, εκείνος ο "ζητωπατριώτης" βουλευτής του ΛΑΟΣ, ο Αϊβαλιώτης, που επί μία δεκαετία εξαπατούσε τις στρατιωτικές αρχές, παίρνοντας συνεχείς αναβολές στράτευσης με σκοπό να μην υπηρετήσει καθόλου ή το πολύ 45 μέρες, όπως και έγινε, μόνο "μία από τα ίδια" είναι ή είναι χειρότερος;
Να σκεφθεί κανείς οτι ενώ η Εισαγγελία Στρατοδικείου του άσκησε δίωξη ως "ανυπότακτο διαρκείας", η Βουλή με συντεχνιακή αντίληψη, απέρριψε την άρση της βουλευτικής του ασυλίας που ζήτησε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για να δικαστεί στο Στρατοδικείο.
Την δε περασμένη εβδομάδα, ο δήθεν πατριώτης, όπως αποκάλυψε το BLOG http://ixnos.blogspot.com/2009/03/blog-post_1403.html
απεκάλεσε στην Ευρωβουλή τα Σκόπια ως Μακεδονία και είναι ο δεύτερος μετά τον Ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ Γ.Γεωργίου, που έκανε ακριβώς το ίδιο.
Αυτή είναι η πραγματική ξεφτίλα.!!!

1 σχόλιο:

  1. Γιατι σας τσουζει που λεει την αληθεια; Καραμανλης και Παπανδρεου το εχουν εδω και καιρο αποδεχτει! Για να γινει οριστικο και στην Ελλαδα μενει να αποδεχτει ενα προθεμα (Νεα, Βορεια, Ανω) ο Γκρουευσκη. Οποτε μην γραφετε παραμυθια! Να χαιρεστε την οικογενειοκρατια σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή