Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε , ότι την 25η Μαρτίου θα αναρτήσουμε την άγνωστη συνέντευξη τού Θ.Κολοκοτρώνη , πού έδωσε στον Φιλέλληνα Ιταλό δημοσιογράφο ΙΩΣΗΦ ΠΕΚΚΙΟ και η οποία δημοσιεύθηκε το 1925 στο "Λουγκάνο".
Ο Πέκκιο πήρε συνέντευξη και από άλλους οπλαρχηγούς όπως ο Γ.Καραϊσκάκης, Κ.Τζαβέλλας, Μ.Μπότσαρης, Γ.Κουντουριώτης, έγραψε για το θάνατο του Σανταρόζα τις επιθέσεις Κωλέττη κατά Κολοκοτρώνη, για τους ατρόμητους Σπετσιώτες, την ηρωική Μπουμπουλίνα κλπ.
΄Ομως επειδή η ιστορική μνήμη του 1821 είναι συνδεδεμένη με τον θρυλικό στρατηγό, που ήταν άλλωστε και ο πρώτος που έδωσε την συνέντευξη, θα την αναρτήσουμε και πιστεύουμε ότι αξίζει να την εκτυπώσετε για να την έχετε, ως ιστορικό αρχείο.
Φοβερά αθλητικά προσόντα, δυνατό σουτ, τρομακτικές προοπτικές: Ο ΠΑΟΚ πήρε
έναν σπουδαίο παίκτη!
-
*Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη σπουδαία μεταγραφή του 20χρονου Ογκνιέν Ούγκρεσιτς
και ο Νίκολα Στόικοβιτς, Σέρβος δημοσιογράφος της “Mozzart Sport”, γράφει
στo ...
Πριν από 55 δευτερόλεπτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου