Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

"Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ...ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ...

...ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ"...
 
Απαντώντας στην "επίμαχη" αρθρογραφία του Φ. Κρανιδιώτη, σήμερα στον real fm, ο Βουλευτής της Ν.Δ. Γεράσιμος Γιακουμάτος είπε:
"Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει τις απόψεις του, πάντως ο Αν. Σαμαράς δεν επηρεάζεται από τις προσωπικές φιλοδοξίες κανενός".
Σημείωσε δε και τα εξής:
" Τον Καραμανλή και όλους τους άλλους τους ‘έφαγε’ το περιβάλλον.
Μακριά από τους Βασιλικότερους του Βασιλέως.

Στην Ελλάδα υπάρχει και το επάγγελμα του κολαούζου αλλά ο Σαμαράς είναι πολύ ισχυρή προσωπικότητα και δεν επηρεάζεται από αυτούς".

2 σχόλια:

  1. Τότε δεν έπηρεάζεται ούτε από 'σένα,Μάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΝΔ είναι βρώμικη ως μηχανισμός, ως στελέχη.

    Η συντριβή της πιο άδικης κοινωνικά και διεφθαρμένης κυβέρνησης, που διοίκησε την Ελλάδα για μια πενταετία ( μια παρέα σαλταδόρων επιγόνων …υποτακτικών … σφουγγοκωλάριων …. κωλο ούζων του κωλο - νακιου , μόνιμων θαμώνων της Μυκόνου και της Αράχωβας που διέλυσαν την Ελλάδα) δεν έγινε κατανοητή από τους πρωτοκλασάτους αχρείους διαχειριστές- διαδρομιστές .

    Αυτή η κλίκα των βολεμένων πλούτισαν δια της πολιτικής, ως άθλιοι πολιτικατζήδες του ρουσφετιού και της ρεμούλας και αλαζονικά συμπεριφέρονται στον κάθε αγνό οπαδό.

    O οπαδός , ο εξαπατημένος ,ο εξαθλιωμένος, αλλά όχι νικημένος, μα θυμωμένος, αμύνεται, φωνάζει, κραυγάζει, σας μουντζώνει, πολιτικατζήδες της συμφοράς.

    Ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΓΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΕΛΕΤΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή