Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

AYTOAKYΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΗΤΟ "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ"ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ, Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ....ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!!

Τι να πεί κανείς...
Ο νόμος του "πόθεν έσχες" των βουλευτών, έχει το "έσχες" χωρίς όμως το "πόθεν".
΄Οτι δηλαδή ισχύει γιά τους πολίτες, δεν ισχύει για τα golden boys της Βουλής.
΄Ενας νόμος απ' άκρου εις άκρον διάτρητος, ο οποίος αποτελεί "καταισχύνη" για την αξιοπιστία του πολιτικού κόσμου και λειτουργεί ως “βαρίδι” στην πολιτική ζωή.
Το ομολόγησε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής Αν.Νεράτζης "οτι στον έλεγχο του πόθεν έσχες, υπάρχει αδυναμία πραγματικού ελέγχου των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των Βουλευτών".
Επομένως, ποιός ο λόγος της δημοσιοποίησής του;

Δεν είναι όμως μόνο αυτά, υπάρχουν και πολλά άλλα...
Βοά αλλά και μειδιά η δημοσιογραφική πιάτσα, με τα φορολογικά καμώματα πολιτικού ,που χάρη στις λογιστικές ικανότητες του φοροτεχνικού του - ο οποίος σημειωτέον τιμήθηκε με τη συμμετοχή του στις λίστες του συγκεκριμένου κόμματος -, προσθετοαφαιρεί και δηλώνει ότι του.. καπνίσει!.
Ακόμα και το γεγονός οτι ο αξιότιμος Πρόεδρος της Βουλής αποφάσισε μόλις χθές, δηλαδή τελευταία ημέρα των εργασιών της Βουλής, πριν από τις διακοπές του Αυγούστου, να δώσει στη δημοσιότητα τα "πόθεν έσχες" των Βουλευτών, αποτελεί τουλάχιστον πρόκληση για την κοινή γνώμη και παραβιάζει κατάφωρα τη νοημοσύνη των πολιτών.
Δεν χρειάζεται άλλος εμπαιγμός, ούτε και περίγελος.
Καταργηστε τον….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου