Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ


ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥΕδώ και πάρα πολλά χρόνια, πριν ακόμα κυκλοφορήσει το ΡΕΣΑΛΤΟ, πολλοί αγωνιστές της Αριστεράς και άλλοι είχαμε αποκαλύψει το ρόλο των επαγγελματιών «αντιρατσιστών», και των επιδοτούμενων «ιστών της Αράχνης»: «Ιοί», Μ.Κ.Ο., «idymendia», «Πολιτικό Καφενείο», και λοιπών «επαναστατών» προσκυνημένων και οικότροφων του κράτους, των πολυπλόκαμων «ιδρυμάτων» του Σόρος και άλλων οικονομικών οργανισμών, καθώς και των ποικίλων παρακρατικών και μυστικών υπηρεσιών.
Το ΡΕΣΑΛΤΟ ασχολήθηκε διεξοδικά με τους ποικίλους αυτούς αρουραίους, οικότροφους του ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ αντιρατσισμού, οι οποίοι καλύπτανε τη βρώμικη επαγγελματική «αντιρατσιστική» εργολαβία τους με ουρλιαχτά «επαναστατικά» και με θορυβώδεις, ρητορικές και αφοριστικές κορώνες εναντίον του «ρατσισμού», του «φασισμού» και τους κράτους.
Οι πλέον αποτρόπαιοι και δόλιοι προβοκάτορες στην ιστορία της ανθρωπότητας:
Υστερική, αντικρατική, κούφια ρητορεία και μανιώδης, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ προώθηση του κρατικού «αντιρατσισμού» και των ιμπεριαλιστικών νέων ιδεολογημάτων.
Φυσικά, για τον πολύ κόσμο, ο άθλιος και προβοκατόρικος ρόλος όλων αυτών των επιδοτούμενων γενίτσαρων με τις «υπερεπαναστατικές» προβιές, έμεινε άγνωστος.

"ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΛΗΤΕΙΑ"

Τα καθεστωτικά ΚΕΝΤΡΑ της ενημέρωσης και της προπαγάνδας είχαν στοκάρει κάθε χαραμάδα αλήθειας και αποκάλυψης αυτής της διατεταγμένης, «αριστερής αλητείας». Αντίθετα όλος αυτός ο «πολιτικός υπόκοσμος» διαφημιζόταν και προβαλλόταν αγρίως από την ιμπεριαλιστική προπαγάνδα.
Σε τέτοια σκανδαλώδη βαθμό που το «idymendia», αυτό το αποτρόπαια, δωσιλογικό παράρτημα του Σόρος, που αποτελεί την κεντρική μήτρα της κουκολοφόρικης καθοδήγησης και των τρομοκρατικών παιχνιδιών των μυστικών υπηρεσιών, να προβάλλεται από τα σχολικά βιβλία του Δημοτικού και να τυγχάνει μιας ασύλληπτης κρατικής εύνοιας και πολιτικής ασυλίας.

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ"

ΣΗΜΕΡΑ, όμως, που το διαδίκτυο άνοιξε ρωγμές στο τσιμεντένιο οικοδόμημα της καθεστωτικής ενημέρωσης, αποκαλύπτεται κατακλυσμιαία ο μακάβριος ρόλος όλου αυτού του συνασπισμένου «πολιτικού υπόκοσμου».
Βεβαίως, ο ουσιαστικός πολιτικός παράγοντες που ξεγυμνώνει όλες αυτές τις λασπωμένες, προβοκατόρικες «εστίες» είναι η χειμαρρώδης ανάπτυξη της λαϊκής οργής.
Μπροστά σε αυτή τη λαϊκή οργή που φουσκώνει καθημερινά τα πιόνια του ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ «αντιρατσισμού», εκτελώντας νευρικά και πανικόβλητα τον διατεταγμένο ρόλο τους, αυτό-αποκαλύπτονται και ξεγυμνώνονται. Αρχίζουν ένα-ένα., με ταχύτητα γεωμετρικής προόδου, όλα αυτά τα οικότροφα γρανάζια της καθεστωτικής «αντιρατσιστικής» μηχανής να καίγονται.
Και ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή και ο πανικός τους βρίσκεται και αυτός στην αρχή.

Πολύ γρήγορα δεν θα βρίσκουν λαγούμια να κρυφτούν…

Οι αποκαλύψεις που γίνονται είναι συνταρακτικές:
Βεβαίως, είναι γνωστές σε εμάς και σε πολλού αλλους από πολύ παλιά και τις έχουμε στηλιτεύσει σε πολλά κείμενά μας. Ο γνωστός κλόουν του διαδικτύου, ο οποίος υστερικά έσκουζε επί τόσα χρόνια, αποκαλύπτεται πλέον ένας κοινός κανάγιας: Επιδοτείται ανοικτά και ξετσίπωτα από το Δήμο της Αθήνας, από το «δεξιό» Δήμαρχο για φιέστες αντιρατσιστικές και έχει ακόμα το θράσος να το παίζει μανιακός εναντίον του κράτους και της δεξιάς. Έχει χάσει εδώ και χρόνια το ακαταλόγιστο.
Το ΡΕΣΑΛΤΟ δεν ασχολείται προ πολλού μαζί του, ακριβώς γιατί είναι ο κλόουν του «αντιρατσισμού», η μικρή επιδοτούμενη «ροδελίτσα» που λειτουργεί σαν ασπίδα για τα μεγάλα «γρανάζια» του επιδοτούμενου «αντιρατσισμού».
Συνταρακτικές, επίσης, είναι οι αποκαλύψεις για όλο αυτό το σινάφι το ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ με τα κέντρα της Ισραηλινής προπαγάνδας…
Το ΡΕΣΑΛΤΟ, από την πρώτη μέρα της έκδοσής του κήρυξε ανελέητο πόλεμο εναντίον όλων αυτών των «μισθοφόρων» του «αντιρατσισμού».

Σωρεία οι αναλύσεις, αλλά και οι αποκαλύψεις:

α) Για τον πρακτορικό προβοκατόρικο ρόλος τους. Για τις οικονομικές εξαρτήσεις με τα διεθνή ιμπεριαλιστικά δίκτυα, τα «ιδρύματα» και τους μηχανισμούς τους.
β). Για τις επιδοτούμενες «αντιρατσιστικές» φιέστες τους από τα ισχυρά οικονομικά και ποικίλα πολιτικά κέντρα του καθεστώτος: Από τράπεζες και πολυεθνικές επιχειρήσεις μέχρι κόμματα και τα κρατικά συνδικάτα.
Αν ψάξει κάποιος να βρει τους χορηγούς αυτών των αντιρατσιστικών φιεστών Θα ανατριχιάσει: Όλο το πολυεθνικό κεφάλαιο, οι μαφιόζοι του αθλητισμού και τα κράτη είναι οι χορηγοί.
Σε πολλά περιοδικά αποκαλύπτουμε αρκετά συνταρακτικά στοιχεία.
Μήπως θυμάστε αυτό το πολυτελέστατο φυλλάδιο με τίτλο:«Υπάρχει μόνο μία επικίνδυνη μειονότητα: ο ρατσισμός»; Μήπως θυμάστε ότι όλα τα έντυπα μέσα των ΜΜΕ το μοίραζαν από τις εφημερίδες τους; Μήπως έχετε συγκρατήσει τους χορηγούς; Όλο το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο. Θα κλείσουμε με ένα μικρό σχόλιο του ΡΕΣΑΛΤΟ από το τεύχος-15

«Οι αντιρατσιστικές φιέστες των προσκυνημένων

Σε μια επίδειξη θράσους πέρα από τα όρια του ξετραχηλώματος, τα ευρω«αριστερά» φόρουμ με τα φιλομεταναστευτικά σωματεία και τις «αντιεξουσιαστικές» φαμφάρες τους, κατέβηκαν να διαδηλώσουν παρέα με την κρατικοδίαιτη ΑΔΕΔΥ και την πασοκοδίαιτη ΓΣΕΕ. Λόγια που περιττεύουν και χαρακτηρισμοί που ωχριούν.
Οι επιδοτούμενοι αυτοί αρουραίοι έχουν πλέον καταφέρει να εμπορεύονται την τριτοκοσμική εξαθλίωση, όχι δίχως ίχνος τσίπας –από αυτό ποτέ δεν διέθεταν- αλλά και δίχως τα στοιχειώδη προσχήματα και προκαλύψεις χάρη στα οποία η σωματεμπορία φιγουράριζε για αντιρατσισμός.
Με σλόγκαν «το πράσινη κάρτα είναι κόκκινη κάρτα» το εμετικό τους μάρκετινγκ απαιτεί: νομιμοποίηση όλων των μεταναστών, νομιμοποίηση όλων των παιδιών τους, νομιμοποίηση δίχως τον όρο της γνώσης της ελληνικής γλώσσας, νομιμοποίηση με ή χωρίς ένσημα, δηλαδή νομιμοποίηση της μαύρης εργασίας.
Ο ελληνικός λαός, στο όνομα της επιβίωσής του, οφείλει να σταθεί επιθετικά απέναντι στο συνασπισμένο μπλόκ Εξουσίας-Δοσιλόγων. Οφείλει να τσαλαπατήσει τους νόμους και τα φιρμάνια όλων αυτών των καθεστωτικών «αριστερούληδων» που ανενδοίαστα και ασύστολα φιλούν τις κατουρημένες ποδιές του Κεφαλαίου!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου