Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

ΟΤΑΝ ΤΟ "ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΩΡΙΑ"



Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ



Ακριβέστερα μας διδάσκει πώς το «λογικό γίνεται μωρία».
Δεν θα αναλύσουμε σε βάθος τα πράγματα. Έχει γίνει κατά κόρον.
Απλώς θα περιοριστούμε σε απλά ζητήματα λογικής.
Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ συμπεριφέρεται σαν εκείνους του αγαθιάρηδες οι οποίοι μέσα στην καταθλιπτική πνευματική τους κενότητα βλέπουν ρόδινα όνειρα, κάνουν τις επιθυμίες τους πραγματικότητα και ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ τη κοινωνία, το λαό, τα «εθνικά συμφέροντα», τα πάντα με τον εαυτό τους.
Πρώτον: Ζητάει εκλογές εδώ και τώρα γιατί τις θέλει ο λαός: Το 80 ή το 90% του ελληνικού λαού δεν ζητάει εκλογές. Το 50% του ελληνικού λαού γύρισε επιδεικτικά την πλάτη στην εκλογική διαδικασία των ευρωεκλογών. Το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχασε δυνάμεις στις ευρωεκλογές. Ο Λαός δεν θέλει εκλογές, το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία λαϊκή δυναμική και όμως αυτό υποστηρίζει με υστερία τα αντίθετα: «Η λογική που γίνεται μωρία»!!!
Δεύτερον: Θέλει εκλογές «εδώ και τώρα» η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ γιατί αυτό απαιτούν τα «εθνικά συμφέροντα».
Εδώ ταυτίζονται τα «εθνικά συμφέροντα» με τα συμφέροντα επιβίωσης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Όταν κατακρεουργείται η λογική και κυριαρχεί η πολιτική μωρία δεν χρειάζεται ΚΑΜΙΑ εξήγηση. Η εξήγηση ταυτίζεται με τον τηλεγραφικό και ρητορικό λόγο: «εκλογές για να σωθούμε από την εθνική καταστροφή»!!!

Ποια είναι όμως η «εθνική πολιτική» του ΠΑΣΟΚ.

Ποια «εθνικά συμφέροντα» κινδυνεύουν και θέλει αυτό να τα υπερασπίσει; Πάνω σε αυτά δεν μας λέει ΤΙΠΟΤΑ το συγκεκριμένο.
Αυτά που λέει είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια πολιτική της Ν.Δ. (αυτή που απειλεί τα «εθνικά συμφέροντα»). Και όχι μόνο η ίδια, αλλά ακόμα χειρότερη σε κάποιους εθνικούς τομείς. Δηλαδή η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ζητάει εκλογές για να σωθούν τα «εθνικά συμφέροντα» από μια πολιτική η οποία θα είναι η ίδια και χειρότερη: «Το λογικό που γίνεται μωρία»!!! Αν αφήσουμε κατά μέρος το γεγονός ότι η μεγάλη κατεδάφιση των «εθνικών συμφερόντων» (των πραγματικών εθνικών συμφερόντων και όχι αυτών που εννοούν ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.) έγινε επί κυβερνήσεων του πασοκικού «εκσυγχρονισμού», ποιες είναι οι σημερινές «εθνικές» προτάσεις της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ;
Στην οικονομία, στο λαθρομεταναστευτικό, στο Σκοπιανό, στο Κυπριακό, στις «ελληνοτουρκικές σχέσεις», στο ΝΑΤΟϊκό ζυγό, στην κηδεμονία των ιμπεριαλιστικών αρπακτικών της Ε.Ε. και πολλά άλλα.
Μήπως για τους αγωγούς με τη Ρωσία; Εδώ σιωπά η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ σκανδαλωδώς. Μήπως η παγκόσμια διακυβέρνηση; Αυτό ούτε η Ν.Δ. ακόμα δεν τόλμησε να το ξεστομίσει.
Μήπως οι νέες «αξίες» και τα νεοταξικά αιτήματα (γάμους ομοφυλόφιλων νομιμοποίηση των ποικίλων «διαστροφών» κ.λπ); Ούτε αυτά δεν τολμάει ακόμα η Ν.Δ. να τα θέσει ανοικτά και τα προωθεί «υπόγεια».
Μήπως είπε ποτέ ένα μικρό, έστω ελάχιστο, ΟΧΙ στους αυτοκράτορες του κόσμου και στα εφιαλτικά τους σχέδια; Εδώ βρίσκεται πολύ πιο πίσω από τη Ν.Δ…

Σημαιοφόρος στο ξεπούλημα των "εθνικων συμφερόντων"

Μιλάει λοιπόν η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ η οποία είναι σημαιοφόρος στο ξεπούλημα των «εθνικών συμφερόντων» και η πλέον υποτελής (όπως όλο το παρασιτικό σώμα της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας) στους πλανητάρχες, για «εθνικά συμφέροντα» που θα σώσει: «Η λογική που γίνεται μωρία»…
Σημείωση: Και οι λογοκριτικοί νόμοι της φίμωσης του Λόγου και της Έκφρασης το Πασόκ τους πρότεινε και ψήφισε: Νόμος Βενιζέλου.
Πάνω σε αυτά τα χνάρια περπατάει και η Ν.Δ. για την απόπειρα φίμωσης του διαδικτύου. Έτσι για να θυμόμαστε και δημαγωγούμε αγρίως…
Τρίτον: Χρησιμοποιεί η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εκλογικά τερτίπια και παίζει με το Σύνταγμα (αυτό είναι πρακτική ΟΛΩΝ και όχι μόνο του Γ.Π., για να είμαστε δίκαιοι), για να προκαλέσει εκλογές και να έρθει στην κυβέρνηση από τη φθορά της Ν.Δ., χωρίς ο λαός να θέτει ζήτημα εκλογών και χωρίς να ΠΙΣΤΕΥΕΙ ότι θα είναι το ΠΑΣΟΚ που θα τον σώσει από τους εθνικούς εφιάλτες.
Αν πίστευε ο λαός το ΠΑΣΟΚ θα είχε γίνει το ΠΑΣΟΚ παλιρροϊκό κύμα σαρωτικό και δεν θα χρειαζόντουσαν εκλογικά τεχνάσματα απάτης.
Αν πίστευε το ΠΑΣΟΚ σε αυτά που λέει και αν πράγματι είχε εναλλακτική πρόταση εξουσίας θα κατέβαινε στο χώρο των μαζικών λαϊκών κινημάτων. Θα Κατέβαινε το ίδιο στο δρόμο και θα οικοδομούσε ΚΙΝΗΜΑ που θα ανέτρεπε τα πάντα. Ούτε να το διανοηθεί δεν τολμάει κάτι τέτοιο.
α). Γιατί δεν πιστεύει στο λαό και στα συμφέροντά του.
β). Ούτε ο λαός πιστεύει το ΠΑΣΟΚ. Γνωρίζει ότι τα «εθνικά συμφέροντα» και για το ΠΑΣΟΚ είναι ακριβώς τα ίδια και χειρότερα από αυτά τα «εθνικά συμφέροντα» που επικαλείται και η Ν.Δ.
Δεν κάνει, λοιπόν, ένα πείραμα η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να καλέσει τον ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ λαό στο δρόμο, για να διαπιστώσει την αξιοπιστία της στο λαό, μια και δεν κατάλαβε τίποτα από τις ευρωεκλογές;
Για να καταλάβει στη πράξη του δρόμου ότι η δική της «μωρία» είναι οξύτατο «λογικό» στο λαό…

3 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΛΗΤΕΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ.ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΖΕΙΤΑΙ ΤΟ 19ο ΑΙΩΝΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΩΡΗΤΩΝ ΣΑΣ..ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΤΟ 1960 ....ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΙΤΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ JUBO Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΔΕΝ ΠΙΠΙΛΙΕΤΕ ΠΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν η λογική σου, ειναι ανάλογη και με τη γραμματική σου , τότε δικαιολείται να έχεις πεπλανημένες εντυπώσεις γιά την πολιτική μας ταυτότητα.
    Όσον αφορά "τα δεκανίκια", τα αντιπαρερχομαστε, αφού και αυτά αποτελούν συνέχεια του εντελώς ανορθόγραφου κειμένου σου.
    Κρίμα...
    POLITIKOSAFARI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΕΡΩΜΑΙ ΠΟΥ ΤΩ ΜΩΝΩ ΠΟΥ ΣΑΙ ΑΠΑΣΧΩΛΥΣΑΙ ΗΝΕ Η ΩΡΘΟΓΡΑΦΙΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΔΑΙΝ ΛΑΙΣ ΤΟΙΠΩΤΑ.ΔΑΙΝ ΜΟΙΛΕΙΣΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΖΑΛΤΟ.ΚΡΟΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή