Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...


...ΓΙΑ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ
Από το http://magnitis.blogspot.com/.
Κατά πληροφορίες μας, αγωγή κατά του Γιώργου Καρατζαφέρη κατατέθηκε την Δευτέρα 20/07/2009, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, από την Εταιρεία Golfing Developments Α.Ε., για "συκοφαντικές αναφορές" του Προέδρου του Λ.Α.Ο.Σ. στην επένδυση της Εταιρείας στην περιοχή Νηές του Νομού Μαγνησίας.
Η συζήτηση της αγωγής, η οποία αφορά σειρά προσβολών από τον Σεπτέμβριο του 2008 έως και την 17η Ιουλίου του 2009, προσδιορίστηκε να πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου του 2010.
Κύριο αίτημα της εταιρείας είναι να καταδικαστεί ο Γιώργος Καρατζαφέρης, να χορηγήσει στην Εταιρεία δήλωση στην οποία να παραδέχεται ότι όλοι οι ισχυρισμοί του σχετικά με την δήθεν αγορά από την Εταιρεία Golfing Developments Α.Ε δημοσίων εκτάσεων στην περιοχή Νηές του Δήμου Σούρπης του Νομού Μαγνησίας, σε δήθεν καταπάτηση από την ανωτέρω Εταιρεία δημόσιας έκτασης στην περιοχή Νηές, σε δήθεν αξιοποίηση προνομιακής πληροφόρησης από στελέχη της Εταιρείας που οδήγησαν στην δημιουργία υπεραξιών, σε τέλεση από τους εκπροσώπους της Εταιρείας κακουργηματικών πράξεων σε βάρος του Δημοσίου και καταπάτηση δημόσιας γης καθώς και η παρομοίωση της συγκεκριμένης επένδυσης της Εταιρείας Golfing Developments A.Ε. με «Νέο Βατοπέδι» και γενικά, οι απαξιωτικές αναφορές του στην ανωτέρω επένδυση από 19 Σεπτεμβρίου 2008 έως και την 17η Ιουλίου 2009 είναι αβάσιμες.
Η Εταιρεία τέλος ζητά επιπλέον την καταδίκη του Γιώργου Καρατζαφέρη σε καταβολή προς την Εταιρεία ποσού αποζημίωσης, ως συμβολική αποκατάσταση της ηθικής βλάβης την οποία υπέστη από τη συμπεριφορά του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Στο πολυσέλιδο κείμενο της αγωγής, αντικρούονται με αναλυτικά επιχειρήματα όλες οι ανυπόστατες, ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές του Γιώργου Καρατζαφέρη για την εν λόγω επένδυση τόσο στην Βουλή των Ελλήνων, όσο και σε διάφορα ΜΜΕ.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου