Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

INDYMEDIA: ΟΙ ΟΙΚΟΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΟΡΥΒΟΥΝ ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΑ!


ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΥ
Η δολιότητα, το ψεύδος και η δημαγωγική αυθάδεια αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του καθεστωτικού, παρακρατικού παρασιτισμού.
Εδώ και μέρες, μία από τις πλέον μοχθηρές γκριμάτσες των οικότροφων της εξουσίας, το Indymedia, κραυγάζει εναντίον του ΟΤΕ, ότι δήθεν θέλει να τους κλείσει!!!
Θεωρούν αυτοί οι «άσπονδοι εχθροί» του κράτους απόλυτο, ειδικό και αλαζονικό προνόμιό τους να τους παρέχει δωρεάν το κράτος τις υπηρεσίες του! Θεωρούν απόλυτο προνόμιό τους, αυτοί οι δήθεν αντικαθεστωτικοί «ήρωες» να φιλοξενούνται από το Σέρβερ του Πολυτεχνείου και να μην υπόκεινται, ούτε στις ιντερνετικές δαπάνες της μαύρης προπαγάνδας τους. Αυτή είναι η αυθάδης, καθεστωτικά ηγεμονική, νοοτροπία αυτών των δήθεν «αντιεξουσιαστών».
Εδώ, ωστόσο, απαστράπτει και η γνωστή συνταγή της προβοκατόρικης δολιότητας.
Είναι γνωστό ότι ένας χαφιές του καθεστώτος και των μυστικών υπηρεσιών του εμφανίζεται πάντα ως υστερικός «εχθρός»των μηχανισμών που υπηρετεί.

Το Indymedia αποτελεί τον ορισμό του προβοκάτορα.

Υποδύεται «αριστερούς» και «αντιεξουσιαστικούς» ρόλους, ενώ είναι οικότροφο των μηχανισμών του χρήματος. Θορυβεί, κραυγάζει και χυδαιολογεί εναντίον των πάντων και αποτελεί γρανάζι των πιο υπόγειων μηχανισμών των διεθνών ιμπεριαλιστικών μαφιών.
Έχουμε, σε σωρεία άρθρων, αποκαλύψει πάρα πολλά για αυτό το «πρακτορείο» του Σόρος. Έχουν, σήμερα, έρθει στην επιφάνεια, από πάρα πολλούς, όγκοι στοιχείων που φωτίζουν αυτή τη μακάβρια «εστία» της διάβρωσης της νεολαίας και της «αντιεξουσιαστικής» κουκούλας. Οι σχέσεις του Indymedia, με «κρατικούς θεσμούς», «εταιρείες», «ΜΚΟ» και άλλους «θεμελιακούς πυλώνες του καπιταλισμού» είναι ανατριχιαστική. Μερικά κείμενα συγκεντρωμένα μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ: http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3153
Συμπληρωματικά θα προσθέσουμε ακόμα κάποια, γνωστά επίσης, στοιχεία που δείχνουν ότι είναι μια «παρακρατική» δομή μέσα στις ιδεολογικές λειτουργίες του καθεστώτος. Κατά άλλα είναι αντικαθεστωτική.

ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ

Είναι γνωστό ότι τα Ιδρύματα του Σόρος αποτελούν και τους βασικούς χρηματοδότες (μεταξύ των τόσων και τόσων «αγαθοεργιών» παγκοσμίως) των νέων διδακτικών και ιστορικών μας βιβλίων. Όλοι αυτοί οι νέοι επιδοτούμενοι ιστορικοί και συγγραφείς των μαθητικών βιβλίων αποτελούν το νέο ιδεολογικό και πνευματικό καθεστώς των πολυεθνικών και των μαφιόζικων χρηματιστηριακών «ιδρυμάτων».
Μέσα σε αυτό το καθεστώς (που το υπηρετούν τυφλά οι «εκσυγχρονιστές» όλων των κομμάτων και όλες οι κυβερνήσεις), το indymedia είναι το βασικό ιντερνετικό «τάγμα εφόδου» αυτού του καθεστώτος. Σε τόσο εξέχουσα καθεστωτική θέση που έχει περάσει και μέσα στα κρατικά βιβλία. Αποκαλύπταμε στο τεύχος 19 του ΡΕΣΑΛΤΟ-Ιούλιος 2007:

«Το indymedia στα βιβλία της γλώσσας!!!

Όταν απροκάλυπτα πλέον σε διαφημίζει το καπιταλιστικό εκπαιδευτικό θεσμικό πλαίσιο τότε η «αριστερή» σου ταυτότητα δεν είναι απλώς κάλπικη, αλλά το κυρίαρχο κατεστημένο. Χρόνια τώρα λέμε ότι το indymedia, όπως και ο «Ιός» αποτελούν τις θεσμικές εστίες προπαγάνδας της Νέας Τάξης. Εστίες διάβρωσης των αριστερών δυνάμεων. Έχουν αποκαλυφτεί πάρα πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν καθαρά ότι ο ρόλος αυτών των «αριστερών» δομών εξουσίας είναι η μόλυνση των αριστερών ιδεών και η υπονόμευση των επαναστατικών ιδεών και παραδόσεων. Αποτελούν τους ιδεολογικούς μπάτσους του συστήματος, φορώντας για την εξαπάτηση των αγνών και αφελών αγωνιστών, αριστερές και αριστερίστικες μάσκες. Επιδοτούμενα κέντρα «αριστερής» εξουσίας, υπάλληλοι δοσίλογοι και σύγχρονοι γενίτσαροι της Νέας Τάξης. Φτάσαμε σήμερα, να αποκαλύπτεται στο βιβλίο της γλώσσας της Ε΄ Δημοτικού το εξής απίστευτο: Να διαφημίζεται από τις σελίδες του το γνωστό «indymedia»!!! (σελίδα 54, γ΄ τεύχος).

ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ....

Αυτή η «αρένα» κανιβαλισμού της σκέψης, η αρένα των πολιτικών κοπράνων, που παράγει και αναπαράγει όλες τις αθλιότητες του αυτοκρατορικού ολοκληρωτισμού, της καπιταλιστικής αποσύνθεσης και νεοταξικής φιλοσοφίας ΚΑΤΑΧΩΡΕΙΤΑΙ και ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ στο βιβλίο της γλώσσας για τα μικρά παιδιά!!! Και μόνο αυτό αποδείχνει περίτρανα το ποιους εξυπηρετεί αυτός ο ιστοχώρος και το πόσο δόλια και ύπουλα τους εξυπηρετεί. Το «αριστερό»-«αντιεξουαστικό» INDYMEDIA έγινε πλέον ΘΕΣΜΟΣ του κράτους και του παρακράτους!!!» Αυτός, λοιπόν, ο θεσμός του κράτους και του παρακράτους «τσιρίζει» με θηριώδη έπαρση εναντίον του κράτους και του ΟΤΕ… Είναι αυτό ή δεν είναι ο ορισμός του προβοκάτορα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου