Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ........ΟΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟ "ΓΥΨΟ"!

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=21154#21154Ακούμε συχνά να μιλούν για «ανεξάρτητη δικαιοσύνη».
Οι περισσότεροι από άγνοια. Οι ελίτ των εξουσιών, ιδιαίτερα οι πολιτικές και δημοσιογραφικές ελίτ χρησιμοποιούν αυτή την καραμέλα της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης», με αχαλίνωτη δημαγωγία, για τα ποικίλα πολιτικά τους παιχνίδια και κυρίως για την εξαπάτηση των πολιτών.
Η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» είναι ένα μύθος!
Το Δίκαιο θεμελιώνεται στην έννοια του κράτους και της κυριαρχίας.
Και αυτό το κράτος βρίσκεται κάτω από την απόλυτη κυριαρχία των οικονομικών ελίτ εξουσίας που έχουν τη ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ των κανόνων του Δικαίου.
Είναι «ανεξάρτητη», συνεπώς, η δικαιοσύνη, όσο «ανεξάρτητα» είναι τα ποικίλα όργανα του κράτους και της πολιτικής εξουσίας. Θα το αναλύσουμε, ιδιαίτερα σε άλλο άρθρο…

Εδώ θα περιοριστούμε σε χειροπιαστά γεγονότα παρμένα από τις τωρινές πλουσιότατες εμπειρίες που ζούμε στο δημοσιογραφικό χώρο.

Πρώτον:

Όταν η εξουσία και η παραεξουσία των βιομηχανιών των ΜΜΕ πελεκίζει αδυσώπητα την αλήθεια και τους αδύναμους πολίτες κανενός δεν ιδρώνει το αυτί.
Η μαζική παραποίηση και πλαστογράφηση των γεγονότων από τα ισχυρά συγκροτήματα των ΜΜΕ είναι «λειτουργία» της «ελευθερίας έκφρασης»!!!
Κάποιες, ωστόσο, μεμονωμένες φρασούλες, ή ένα παραπολιτικό από τα μικρά, αλλά ενοχλητικά έντυπα αμέσως βαπτίζεται ακρωτηριασμός της αλήθειας, συκοφαντικό και υβριστικό και σέρνεται στα δικαστήρια με το «ισχυρό» και άκρως εκδικητικό «όπλο» των αγωγών…
Όταν τα ισχυρά ΜΜΕ καρατομούν προσωπικότητες και τις διασύρουν κανιβαλικά κανένας δεν ενοχλείται από τους φωνακλάδες των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Όταν όμως κάποιοι «ενοχλητικοί» τολμήσουν να αποκαλύψουν και να χαρακτηρίσουν μια συμπεριφορά των ανθρώπων της εξουσίας και της παραεξουσίας τότε «ξυπνούν» τα «ανθρώπινα δικαιώματα», οι αφορισμοί για εξύβριση και συκοφάντηση και φυσικά οι αγωγές…

Δεύτερον.

Όταν αποκαλύπτονται συνεντεύξεις μαϊμούδες, κατασκευασμένα ρεπορτάζ και καραμπινάτοι, αστήρικτοι λιθοβολισμοί εναντίον ανθρώπων και υπολήψεων, ΚΑΝΕΝΑΣ εισαγγελέας δεν «κουνιέται», παρά το γεγονός ότι εδώ το «έγκλημα» στρέφεται εναντίον της κοινωνίας ΣΥΝΟΛΙΚΑ και εξαπατά μαζικά.
Μπροστά σε αυτό το μαζικό «έγκλημα» της απάτης των μεγάλων συγκροτημάτων του Τύπου (που έφεραν τον Ερντογάν στην Αθήνα με λεπτομερειακά ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, επίσης, «μαϊμού» με Μπαρόζο κ.α) ΟΥΔΕΙΣ συγκινήθηκε.
Τα όργανα της δικαιοσύνης βάλανε την ουρά κάτω από τα σκέλια.
Το ίδιο και οι ποικίλες «εστίες» των «προοδευτικών», καθώς και τα κόμματα που φλυαρούν για την «αλήθεια» και τα «ανθρώπινα δικαιώματα».
Εξαπατούν προκλητικά και μαζικά τον λαό, τον κοροϊδεύουν ασύστολα, σπέρνουν το ψεύδος ξεδιάντροπα και η δικαιοσύνη, όπως και τα ποικίλα άλλα κατεστημένα κωφεύουν.

Τρίτον:

Και ενώ σε αυτά τα αποτρόπαια εγκλήματα του ολοκληρωτισμού των ΜΜΕ κωφεύουν, απεργάζονται τεχνάσματα να φιμώσουν το διαδίκτυο και τις ενοχλητικές φωνές, προλειαίνοντας, θηριωδώς, ιδεολογικά το έδαφος για τη φίμωση. Ταυτόχρονα, εξαπολύουν κύματα διώξεων εναντίον ιστοχώρων, σπέρνουν μηνύσεις για πραγματικές και στοιχειοθετημένες αποκαλύψεις και μάλιστα βρικολακιάζοντας τα ιδιώνυμα περί κατασκοπείας.
Διαβάστε εδώ:

Τώρα από το EXTRA3 βγαίνει και λέει ο Σπίνος ότι

γυναίκα υπουργού τρώει χρήματα από πολίτες και τα παίζει στα χαρτιά και ουδείς ενοχλείται από τη δικαιοσύνη και από το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο.
Εδώ βρισκόμαστε μπροστά σε μια ελεεινή σπουνιά και σπορά συκοφαντικών υπονοουμένων (καμία τεκμηρίωση δεν υπάρχει) εναντίον ΓΕΝΙΚΑ υπουργών και ανθρωπίνων σχέσεων, βρισκόμαστε μπροστά σε μια φασιστική αυθάδεια και ΟΥΔΕΙΣ συγκινείται.
Αν αυτό το έγραφε κάποιο «ενοχλητικό» ιστολόγιο όλες οι ύαινες του καθεστώτος θα ούρλιαζαν. Τώρα έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους και «συσκέπτονται» πώς θα βάλουν στο «γύψο» τους ενοχλητικούς!!! Πού βρίσκεται αλήθεια η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου