Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΜΕ "BIG BROTHER" Ο ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ..

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ...ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ..!

Καταπατώντας τις ατομικές ελευθερίες μας, κουρελιάζοντας την αξιοπρέπεια μας, εν τω μέσω νυκτός και με αδιευκρίνιστες διαδικασίες προχώρησε στο απαράδεκτο αυτό μέτρο.
Για άλλη μία φορά , χωρίς κανένα διάλογο με τους εργαζόμενους, χωρίς την παραμικρή ενημέρωση, δρα με «ύπουλους» τρόπους και σκοπούς.
Όταν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά που εκπροσώπησε το Δήμαρχο σε ομιλία του σε ημερίδα στις 17/3/2010 προσποιούμενος, ανέφερε ότι προτίθενται να βάλουν τέτοια συστήματα και απευθυνόμενος σε μας ρώτησε υποκρινόμενος αν είμαστε σύμφωνοι για να εισπράξει την αρνητική απάντηση μας, αυτά είχαν ήδη τοποθετηθεί προ αρκετών ημερών εν αγνοία μας.
Τέτοιες μέθοδοι που στο παρελθόν αλλά και στο παρόν έχουν καταδικαστεί από την Ελληνική Κοινωνία και το σύνολο των Εργαζομένων, μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους και θα αγωνιστούμε με κάθε μας δύναμη και μέσον ώστε να αποτραπούν.
Η Κοινωνική Δικαιοσύνη δεν πραγματοποιείται με τέτοιου είδους τεχνάσματα και σπατάλες. Δεν μπορεί ο εργαζόμενος να βλέπει το μισθό του να κατακρεουργείται και τα χρήματα του να πετιούνται σε συστήματα παρακολούθησής του.
Ντροπή καί Αίσχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου