Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΟΥΤΕ ΑΘΩΑ ΟΥΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ Η.."ΣΤΗΡΙΞΗ" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

....ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΜΕ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΚΡΕΜΜΟΤΗΤΕΣ" ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ...!!!

Θά πρέπει να είναι αφελής κάποιος , οχι μόνο πολιτικά, αλλά και ως προσωπικότητα άν πιστεύει ότι ο Καρατζαφέρης στήριζει το ΠΑΣΟΚ, επειδή ...αγαπάει την Πατρίδα του.!!!
Κατ' αρχας , όπως συνήθως κάνει ως καλός κονφερανσιέ μιμείται και αποστηθίζει φράσεις άλλων και συνεχώς τις αναμασά, διότι οι υποτυπώδεις γραμματικές του γνώσεις δεν του επιτρέπουν να έχει αυτοτελή λόγο , αλλά δανεικό, όπως εν προκειμένω δανείσθηκε τη φράση του Σαμαρά:
"Δέν στηρίζω το ΠΑΣΟΚ, στηρίζω την Πατρίδα μου"
Δέν χρειάζεται να θυμίσουμε , ότι προ 2 μηνών , έλεγε του Σαμαρα ότι ο Γιώργος είναι επικίνδυνος και κινδυνεύει η Ελλάδα με τον μεταναστευτικό νόμο και με την ευκαιρία της Προεδρικής εκλογής να προκαλέσουν Εθνικές εκλογές.
Τώρα βέβαια το μεταναστευτικό το ξέχασε 'οπως και οι Ζητωπατριώτες βουλευτές του , οι δέ υπογραφές πού μαζεύει με πρωτοβουλία του, θα καταρακώσουν τό δημοψήφισμα αφού το 90% των Ελληνων είναι κατά του νομοσχεδίου και κινδυνεύει να μαζεψει έστω 1000.000 υπογραφές δηλ. το 1/ιο των Ελλήνων και τούτο ακριβώς επειδή είναι...πρωτοβουλία Καρατζαφέρη.

Βέβαια έχει απύθμενο κόμπλεξ επειδή τον απαξίωνε συστηματικά ο Καραμανλής στον οποίον πήγαινε ως επαγγελματίας "κολαούζος" , να αποσπάσει έστω ένα... καλημέρα.
Τό ίδιο έκανε στις αρχές και με τον Σαμαρά, όμως επειδή και οι δύο τον ξέρουν καλά απο την "προυπηρεσία" του στη Ν.Δ., τον απαξιώνουν αμφότεροι συστηματικά και αυτό τού δημιουργεί ψυχικό κλονισμό.
Εκείνο το οποίον επιδιώκει με πάθος, είναι οι πολιτικές συμμαχίες κυρίως με μεγάλα κόμματα,διότι εναγώνια αναζητά συνενόχους-θύματα...
Τρέμει μία υπόθεση με τις λεγόμενες "βουλευτικές δαπάνες", όπου είχε τότε βρεί ως "συνένοχο" τον Σιούφα.
Διαβάστε εδώ:
http://politikosafari.blogspot.com/2009/05/blog-post_25.html
Η υπόθεση δεν ξεκαθάρισε ποτέ , επειδή οι υπηρεσίες της βουλής με εντολή Σιούφα ηρνούντο συστηματικά να δώσουν οικονομικά σοιχεία.
Τώρα η υπόθεση επαναξετάζεται , και ελπίζουμε ότι ο κ.Πετσάλνικος ότι δεν θα παίξει "ρόλο" Σιούφα..

Έρχεται επίσης γιά δεύτερη φορά στον ίδιο βουλευτή του μία νέα άρση της ασυλίας του, πού θα κάνει πάταγο..
Είναι λοιπόν να μην ξεπουλάει την ιδεολογία του και τούς ανυποψίαστους οπαδούς του και να μην ...στηρίζει ΠΑΣΟΚ;
Εμείς τα γράφουμε, ας μην ειπούν αύριο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος Βουλής , ότι δεν ξέραμε τίποτα και παγιδευτήκαμε...
Άλλο MEA CULPA κανείς δεν θα το αντέξει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου