Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΧΑΤΖΗ

ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Επέλεξε την Αχαϊκή πρωτεύουσα για να παρουσιάσει μία ολοκληρωμένη πρόταση ανασυγκρότησης της ΟΝΝΕΔ σε επίπεδο Κεντρικής Διοίκησης και Περιφερειακών Οργανώσεων, καθώς πρόταξη για την επαναφορά της πολιτικής στο προσκήνιο της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ.
Ο Κώστας Χατζής υπήρξε ο μόνος μεταξύ των υποψηφίων που κατά τη διάρκεια του προσυνεδριακού διαλόγου τόλμησε να αγγίξει και να προτείνει λύσεις για μία πληθώρα προβλημάτων που απασχολούν τους νέους.
Στην Πάτρα δεν δίστασε να θίξει το θέμα της μετανάστευσης και της λαθρομετανάστευσης, προτείνοντας μέτρα κοινωνικής αλληλεγγύης αλλά και ομαλής ένταξης των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία.
Έχοντας πιάσει τον παλμό και τις ανάγκες της νεολαίας, κέρδισε τα χειροκροτήματα και την υποστήριξη όσων παρακολούθησαν το προσυνέδριο της Πάτρας.
Το μήνυμα του για μία ανοικτή σε όλους και κοινωνικά ευαίσθητη νεολαία αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο του και στις εκλογές Προέδρου στις 18 Απρίλη, όπως οι καλά γνωρίζοντες τα θέματα της ΟΝΝΕΔ τονίζουν, θα τερματίσει πρώτος στην κούρσα.
Γαλάζια Νεολαία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου