Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

"ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ" Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ....

Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΣΕ... ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΣ....

Ο Δήμαρχος που επί λόγω τιμής είπε ότι "αν εκλεγεί ο Σαμαράς στην ηγεσία της Ν.Δ.θά παραιτηθεί την ίδια ώρα" , όχι μόνο παρέβη τον όρκο του αλλά μηχανεύεται στην μεγάλη απογνωσή του και τρόπους να γαντζωθεί στο Δημαρχείο.
Τα στοιχεία τα πήραμε από το φιλικό μας blog ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ
Γράφει:
Με πρόσχημα πως επιτεύχθη... ΜΕΓΑΛΗ συμφωνία μεταξύ δήμου και ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ιδιοκτησίας ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ προκειμένου οι δημότες του Π. Φαλήρου να τύχουν έκπτωσης 40% για σειρά εξετάσεων(!) ο Χατζηδάκης διένειμε με έξοδα του Δήμου χιλιάδες διαφημιστικά , προκειμένου να διαφημίσει και πείσει τούς πολίτες να τύχουν αυτού του....ευεργετικού πλεονεκτήματος..!!!
Αρκεί μόνο ένα τηλέφωνο στο 2109803111 Ιατρικό Κέντρο Αθηνών για να διαπιστώσετε πως η εν λόγο ανακοίνωση δεν διανεμήθηκε προς όφελος των δημοτών παρά προς όφελος του Ιατρικού Κέντρου διαφημίζοντας το, ΤΖΑΜΠΑ ΣΕ 70.000 ανθρώπους!!!!!!
Καλώντας τον άνω αριθμό και προσποιούμενοι τους πελάτες από τα Γιαννιτσά θ
ελήσαμε να μάθουμε για το κόστος των εξετάσεων που αναγράφετε στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Π.Φαλήρου
Η απάντηση; μαζί με την έκπτωση που έκανε και σε εμάς τους Γιαννιτσιώτες(!) όλος τυχαίως η τιμή ήταν ακριβώς ίδια!!!!!
Ο Δήμαρχος έχει ήδη χάσει τη "δεδηλωμένη" , αφού στο Δήμο του παρά τα άθλια όργια πού έκανε υπέρ της Ντόρας, ο Σαμαράς θριάμβευσε με 52%.!
Μήπως η "τρικυμία εν κρανίω" από την οποία διακατέχεται, οφείλεται και στην ως άνω φωτό την οποίαν πήραμε από το face book του Αντώνη Σαμαρά , όπου ο εικονιζόμενος μαζί του Τρύφων Μπουγάς του δείχνει την οριστική του έξοδο από το Δημαρχείο;
Δήμαρχε , όταν υπογράφατε το συμβόλλαιο με τον Αποστολόπουλο, μήπως γιά την.. "εγκυροτητά" του , είχατε προσλάβει γιά την συνταξή του , τον "πρόεδρο" Γ.Καρατζαφέρη , ως απόφοιτο του LONDON SCHOOL OF..TRIHES;

Περισσότερα εδω:
http://dimotikosafari.blogspot.com/2010/03/blog-post_9792.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου