Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΕΝΑΣ "ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ" ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ..!!!

Ο Κ.ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ
ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ... ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ...


Αυτή η μορφή του γένους που βλέπετε στην φωτό είναι ο "Ζητωπατριώτης" βουλευτής τού ΛΑΟΣ Κ.Αιβαλιώτης τον οποίον ο Εισαγγελέας του Στρατοδικείου Αθηνών κηρυξε "Ανυπότακτο Διαρκείας", επειδή επί μία δεκαετία με πλαστά έγγραφα εξαπατούσε τις Στρατιωτικές Αρχές παίρνοντας συνεχείς αναβολες στράτευσης και βέβαια η Βουλή δεν ήρε την ασυλία του με αποτέλεσμα να μη δικασθεί στο Στρατοδικείο γιά το πλέον Ατιμωτικο αδικημα πού έχει διαπράξει Ελληνας...
Αυτός λοιπόν ο πιό "διαβλητός" και γιά μία σειρά καί άλλων αδικημάτων βουλευτής, ως ξετσίπωτη πολιτική οδαλίσκη ,έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Καλωσορίζουμε τον κ. Παπανδρέου στο πατριωτικό κίνημα»,
«Φαίνεται ότι η ιδεολογική πλατφόρμα του ….πατριωτικού παρεμβατισμού (!!!) του ΛΑΟΣ επηρέασε κάποιους που για αρκετές δεκαετίες είχαν χάσει τον προσανατολισμό τους».
Προφανώς η... "Πατριωτική" τού ΛΑΟΣ πλατφόρμα τού ΛΑΟΣ περιλαμβάνει σωρεία ανυπότακτων μιά και η παχυδερμία είναι απόρροια της έλλειψης αυτογνωσίας.
Πάντως ο πολυθρυλούμενος και πολυσυζητημένως εσχάτως "χώρος" του Αιβαλιώτη θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ευρύς γιά να χωράει ένα κόμμα εξουσίας....
Το ερώτημα είναι αν αρέσει στο Πασοκ.
Πάντως αφού το Πασόκ έφθασε στο σημείο να "συναγελάζεται" με το ΛΑΟΣ, καλά να πάθει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου