Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΑΠΟ ΝΙΚΗ ΣΕ ΝΙΚΗ..."ΠΕΤΑΕΙ" Ο Κ.ΧΑΤΖΗΣ...


ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ 16ΧΡΟΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ..!

Νέα νίκη για τον Κώστα Χατζή αποτελεί η σημερινή απόφαση των τεσσάρων υποψηφίων υπό τον Αντώνη Σαμαρά για τη δυνατότητα ψήφου των ομογενών Οννεδιτών και Δαπιτών από τη Βόρεια Ήπειρο και την Κύπρο.
Το δικαίωμα ψήφου των Κυπρίων και Βορειοηπειρωτών είχε αμφισβητηθεί από τον αντίπαλο του Κώστα Χατζή, Ανδρέα Παπαμιμίκο ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούσε κάτι αντίστοιχο.
Τόσο οι Κύπριοι, όσο και οι Βορειοηπειρώτες, αποτελούν προνομιακό χώρο για τον Κώστα Χατζή, που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα εθνικά ζητήματα, με θέσεις αντίστοιχες με αυτές του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Εξίσου σημαντική και θετική για τον Κώστα Χατζή είναι και η απόφαση για δικαίωμα ψήφου στους νέους ηλικίας 16-18.
Η εκλογή Χαζή από τον πρώτο γύρο, φαίνεται να έρχεται πιο κοντά και από τη δυναμική της στήριξης Καραγιάννη στο πρόσωπό του.
Η επιρροή Καραγιάννη είναι πολύ υψηλή στη ΔΑΠ, σε όλους τους νομούς της Μακεδονίας, στο Λεκανοπέδιο και τα ΤΕΙ.
Η εντυπωσιακή αυτή συνεργασία θα σφραγιστεί στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ την Κυριακή στο ΣΕΦ, παρουσία του Αντώνη Σαμαρά.
Σε ό,τι αφορά τους άλλους υποψηφίους, θεωρείται βέβαιο ότι τόσο ο Αξιώτης όσο και ο Ιωάννου, δεν θα φτάσουν τελικά στην κάλπη και θα αποσυρθούν, αφού η επιρροή τους είναι εξαιρετικά περιορισμένη ανάμεσα στους Οννεδίτες

O K XATZΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ...
Μη – Κυβερνητικές Οργανώσεις … κυβερνητικών στελεχών!

Οι Μη – Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) αποτελούν σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Σε ποιους είναι άγνωστες η WWF, η Greenpeace, το Χαμόγελο του Παιδιού, ο Ερυθρός Σταυρός και οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα;
Παράλληλα με αυτές όμως, άνθισαν και ΜΚΟ που με το πρόσχημα κάποιου ευγενούς σκοπού διαχειρίστηκαν δημόσιους πόρους και εξυπηρέτησαν προσωπικά συμφέροντα. .
Η διάθεση για κοινωνική προσφορά μετατράπηκε σε επάγγελμα και διάφοροι έσπευσαν να δηλώσουν με υπερηφάνεια την επαγγελματική τους απασχόληση στον χώρο.
Ποιος μπορεί να διαφωνήσει πως η ΟΝΝΕΔ, η Νεολαία ΠΑΣΟΚ, η Κ.Ν.Ε. και άλλες πολιτικές νεολαίες δραστηριοποιούνται αδιάλειπτα στην ελληνική κοινωνία
Παράλληλα όμως πρέπει να διαφυλαχτεί ο πολιτικός χαρακτήρας της ΟΝΝΕΔ η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας.
Ως ΟΝΝΕΔίτες και πολιτικά σκεπτόμενοι νέοι έχουμε επιλέξει τον δρόμο που ακολουθούμε. Είναι ένας δρόμος δύσκολος, όχι για επαγγελματίες αλλά για ανθρώπους με όραμα, ένας δρόμος πολιτικός για την ανάδειξη των προβλημάτων των νέων και για τη προβολή των ποικίλων ανησυχιών τους.
Στον δρόμο αυτό δεν επιτρέπεται να υποστείλουμε τις σημαίες της πολιτικής, του ήθους και της μαχητικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου