Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΠΟΥ..."ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕΣ" ΚΑΙ "ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ PRADA"...


H ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΠΑΜΠΤΩΧΗ ....ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΤΗΣ.!!!

Μας το έστειλε φίλος δικηγόρος , ο οποίος είχε συμμετάσχει μαζί με τον σημερινό Αρχηγό της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά στή πρώτη διοικούσα επιτροπή της ΟΝΝΕΔ την οποίαν είχε ορίσει ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής, με την εντολή -του επ' ευκαιρεία εορτασμού της γυναίκας-, να το δημοσιεύσουμε οπωσδήποτε με την ...απειλή του αποκεφαλισμού μας ...!!!
Μας ενημερώνει ότι η πρώτη γυναίκα βουλευτής ήταν η Ελένη Σκούρα η οποία εξελεγει βουλευτής στις 18 Ιανουαρίου του 1953, με τον Ελληνικό Συναγερμό του οποίου διάδοχος είναι η Ν.Δ.
Η Ελένη Σκούρα, γράφει, πέθανε πάμπτωχη το 1991, αφού πρώτα είχε πουλήσει όλα τα βραβεία και τα παράσημά της για να μπορέσει να μπει στο Χαρίσειο Γηροκομείο, στο οποίο και απεβίωσε ένα μήνα μετά την είσοδό της.
Τώρα, κάνοντας σύγκριση ο φίλος δικηγόρος με τις σημερινές "μεταλλαγμένες" από λίφτινγκ βουλευτίνες γράφει καί ..."άλλα", τα οποία μας απηγόρευσε να δημοσιεύσουμε ως "άσεμνα" ο διαχειριστής του blog, επειδή δεν είναι εξοικειωμένος με τέτοιες εκφράσεις, λογω του ότι έχει γεννηθεί στον...Πύργο ..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου