Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ" ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ


Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ" ΑΠΕΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ....

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου

Στην Ελλάδα γίνεται καταχρηστική αξιοποίησή της.
Όλα αυτά τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά και εξαντλητικά από το πρώτο τεύχος του περιοδικού.
Η «συνταγή»: Ανυψώνουμε, επιδοτούμε και προβάλλουμε πολιτικά τις «ακροδεξιές» δυνάμεις (ΛΑ.Ο.Σ. ή παρωχημένα υπολείμματα ακροδεξιών ιδεολογημάτων ) σε «σκιάχτρα», σε δαιμονικές «απειλές» κατά της δημοκρατίας και της κοινωνίας.
Η ιδεολογική και πολιτική λειτουργία της «συνταγής»:
α). Επικάλυψη και απόκρυψη της πραγματικότητας που ζούμε και η ταχυδακτυλουργική μετάθεση του νεοταξικού φασισμού που βιώνουμε σήμερα στο παρωχημένο χθες. Μεταθέτουμε δηλαδή το νεοταξικό εφιάλτη που επελαύνει «ζωντανά» σήμερα, στα φασιστικά, παρωχημένα ιστορικά «σκιάχτρα» του παρελθόντος.
Είναι μέγιστη πολιτική απάτη να μιλάμε για τα κλούβια αυγά του φιδιού, όταν βρισκόμαστε ήδη μέσα στο γιγάντιο, πλανητικό «ζωντανό» αυγό του νεοταξικού κροταλία.
β). Με αυτό το ταχυδακτυλουργικό τέχνασμα της μετάθεσης ταυτίζουμε κάθε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ της κοινωνίας εναντίον της Νέας Τάξης και των οργάνων της με την «ακροδεξιά» απειλή: Αυτό που κάνει συστηματικά το καθεστώς, τα ΜΜΕ και τα κόμματα.
Πρωτοπορία σε αυτήν την απάτη της «μετάθεσης» είναι η νεοταξική «αριστερά» σε όλες τις αποχρώσεις της:
Αυτή παράγει τα πιο «πειστικά» και καλοδουλεμένα νέα ιδεολογήματα της Νέας Τάξης και αυτή αποτελεί τον πλέον μοχθηρό πολιτικό της ροπαλοφόρο.
Οι πλέον μολυσματικές «εστίες» αυτών των νέων γενίτσαρων είναι η «Ε», με αιχμή τούς «Ιούς» και άλλους «μαϊντανούς», οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές», τα επιδοτούμενα «αριστερίστικα» δίκτυα της αντιρατσιστικής κατανάλωσης, καθώς και κάποιοι «αστέρες» της φαιάς δημοσιογραφίας και του θεάματος.
Πλήρες άρθρο εδω:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4345

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου