Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ε.Λ.Κ. ΚΑΛΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑ....

"ΔΕΝ ΧΡΕΚΟΠΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ.... "ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ" ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ"....

Χθες, ο Αντώνης Σαμαράς σε ομιλία του, σε εκδήλωση του «International Herald Tribune», απέρριψε την κινδυνολογία περί χρεοκοπίας της χώρας.
Είπε:
"Μια χώρα που έχει αναξιοποίητους πόρους και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, κατά μείζονα λόγο μπορεί να αντέξει μια περίοδο κακής διαχείρισης και να την ξεπεράσει με αναδιάρθρωση».
«Η Ελλάδα» -είπε χαρακτηριστικά- «είναι ίσως η χώρα που έχει τα πιο πολλά αναλογικά αναξιοποίητα περιουσιακά στοιχεία, τους πιο πολλούς αναλογικά αναξιοποίητους πόρους, τα πιο πολλά αναξιοποίητα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα".
Σήμερα κατόπιν προσκλήσεως της Μέρκελ , έχει κλήθεί να παρουσιάσει τίς θέσεις της Ν.Δ γιά την έξοδο της Ελλάδος απο την οικονομική κρίση, στη Σύνοδο του Ε.Λ.Κ στις Βρυξέλες, πού είναι οι εξης:
-. Η να παρασχεθούν στην Ελλάδα οι απαραίτητες εγγυήσεις, ώστε να μπορέσει η χώρα μας να δανειστεί με όρους που τη συμφέρουν – όπως ακριβώς δανείζονται και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες
-. Η να υπάρξει οικονομική βοήθεια, η οποία μπορεί να διακανονιστεί σε διμερές επίπεδο, ώστε να μην προσκρούει, μια τέτοια απόφαση, στις γνωστές κοινοτικές απαγορεύσεις....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου