Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Ο ΧΑΤΖΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ..

"ΕΜΦΑΝΩΣ "ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΠΑΜΙΚΟΣ
Μόνος, άδειος από ψυχή και παλμό και κουρασμένος ηθικά ο ένας εκ των τριών υποψηφίων για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ ο κ. Παπαμιμίκος ήταν σαν ψάρι έξω από την γυάλα. ΚΑΝΕΝΑΣ οπαδός ή υποστηριχτής του δεν τον ακολούθησε, κανένας από τους 300 συνήθεις θερμόαιμους Θεσσαλονικιούς δεν ήταν μαζί του.
Μίλησε, μπερδεύτηκε, συγχύστηκε και τελικά έφυγε θέλοντας να ξεχάσει την Κρήτη και το προσυνέδριο της ΟΝΝΕΔ.Απ’ ότι την άλλη πλευρά ο κ. Αξιώτης με περίπου 100 άτομα από το ΑΕΙ Ηρακλείου που τον στηρίζουν είχε μια αρκετά καλή εμφάνιση στο γνώριμο κυριλέ στυλ που τον διακρίνει λόγο καταγωγής (Βόρεια Προάστια) απέσπασε το συνηθισμένο χειροκρότημα και αποχώρησε.
Σαν να ήρθε πιο κοντά Αθήνα – ΟΝΝΕΔ και Κρήτη ο Κώστας Χατζής με αέρα νησιώτη σαν να παίζει μέσα στην έδρα του για άλλη μια φορά μέθυσε του 500 οπαδούς του από τα ΤΕΙ Ηρακλείου και Χανίων, και τα ΑΕΙ Πολυτεχνείου Χανίων και ΑΕΙ Ρεθύμνου και έδειξε στην νεολαία ότι η ΟΝΝΕΔ είναι ενωμένη, μαζική, μακριά από φέουδα και βιλαέτια, μακριά από βουλευτικά γραφεία.
Η ΟΝΝΕΔ του Κώστα Χατζή ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ TH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ!!!
Γαλάζια Νεολαία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου