Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΑΛΗΤΕΙΑ" ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ..

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.
Εντεχνα και εκ του πονηρου διάφορα , εξαγορασμένα Μ.Μ.Ε. , μηδέ εξαιρουμένων και διαφόρων "έγκυρων" συναδέλφων bloggers, διακινούν δηθεν ως αποκλειστική πληροφορία . συνάντηση σε ταβέρνα του Φαλήρου μεταξύ Καρατζαφέρη και ....20 βουλευτών της Ν.Δ., θέλοντας να δώσουν ..ιδιαίτερη πολιτική σημασία.
Ουδέν αναληθέστερον τούτου.
Τα "κακόμοιρα", τα παιδάκια πού το έγραψαν, , γνωστοί τζαμπατζήδες, τρακαδόροι και λιγούρηδες του κερατά γιά ένα καφέ,στο J K τού Κολωνακίου δεν ..απατάλησαν ούτε ένα ευρώ που στοιχίζει ένα εισιτήριο μέχρι το Φάληρο για να δούν με τα ματάκια τους και να διαπιστώσουν ότι η ταβέρνα τιυ Φαλήρου πού πήγαινε ο Κρατζαφέρης "τζαμπέ" τους καλεσμένους του , δεν υπάρχει πλέον , ο δέ ιδιοκτήτης της ο Τρύφων Μπουγάς, ( πρώην στέλεχος καί Υποψ. Βουλευτής του ΛΑΟΣ), προσχώρησε στην Ν.Δ και είναι εκ των βασικών στελεχών τού Αντώνη Σαμαρά.
Τέλειωσαν τα "τζάμπα" γιά τον Καρατζαφέρη και ο Καρατζαφέρης να κάνει τραπέζι σε... 20 άτομα , μόνο ως αισχίστου είδους κακόγουστο ανέκδοτο θα μπορούσε να εκληφθεί..
Θά έκανε τραπέζι ο Καρατζαφέρης χωρίς κάμερες και χωρίς να δώσει ονόματα στη δημοσιότητα;
Αυτά όσον αφορά την ουσία του .."έγκυρου" δημοσιεύματος.
'Οσον αφορά τον "τύπο" , να υπενθυμίσουμε την αδιάψευστη Ελληνική παροιμία:
"35 Γιάννηδες ενός... κοκκόρου γνώση."!!!
Υ.Γ Η φωτό είναι απο περσινή καλοκαιρινη συνάντηση μεταξύ των εικονιζομένων...πολιτικών ανδρών καί βέβαια ο Τατούλης , ούτε βουλευτής είναι και έχει διαγραφεί από την Ν.Δ.....
Φίλε JK, πρόσεχε τι γράφεις, γιατί όταν εσύ "πήγαινες , εμείς γυρίζαμε"....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου