Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΑΛΗΤΕΙΑ" ΠΟΎ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΠΟΙΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...!!!

 ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ και ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ  ΕΔΩ και ΤΩΡΑ ΝΑ... "ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ"...!!!

Εικόνες καί σκηνές Αργεντινής ζήσαμε σήμερα στο Σύνταγμα...
Ο κόσμος από την φτώχεια και την ανέχεια ξεχύθηκε να διαμαρτυρηθεί γιά την νέα επώδυνη και απάνθρωπη δανειακή σύμβαση.

Ομως πρίν φθάσουμε εδώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η γεννεσιουργγός αιτία είναι η ψήφιση του πρώτου Μνημονίου από την τριάδα Παπανδρέου--Καρατζαφέρης--Ντόρα.
Ο Σαμαράς από την πρώτη στιγμή καί κόντρα στο  "λαϊκό  ρεύμα" σήκωσε ανάστημα λέγοντας ότι το Μνημόνιο θα αποτύχει και δεν θα το ψηφίσει...
Δυστυχώς το "λαϊκό ρεύμα", δεν τον άκουσε και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές πού επκολούθησαν επιβράβευσε την πολιτική Παπανδρέου--Καρατζαφέρη--Ντόρας καί εξέλεξε  στην Αυτοδιοίκηση τις...επιλογές τους...!!!
Έτσι η "τριάδα" με την επιβεβαίωση της... νωπής "λαϊκής εντολής" , πού απλόχερα έδωσε ο λαός μας και με την βοήθεια όλων των Νταβατζήδικων Μ.Μ.Ε. με τις "Ναυλωμένες Δημοσιογραφικές Ουκρανέζες" , έδιναν το Μνημονιακό τους ρεσιταλ υπέρ της "τριάδας" κατηγορώντας ευθέως τον Αντιμνημονιακό Σαμαρά.
Έτσι αποθρασύνθηκαν καί μετα "Βαίων και κλάδων" μας έφεραν ως δεύτερη σωτηρία το... μεσοπρόθεσμο.!
Άμ δέ...
Από το κακό στο χειρότερο πήγαινε η Χώρα και οι δημοσκοπήσεις έδειχναν ότι το "λαϊκό ρεύμα" παρά τα μέτρα , παρά τις περικοπές μισθών και συντάξεων, παρά την φτώχεια και την εξαθλίωση,  ακόμα έδειχνε προτίμηση στο...Γιωργο...!!!
Τώρα πού "αναπόφευκτα" φθάσαμε στο γκρεμό, με αποκλειστική ευθύνη της "τριάδας"  την οποίαν με την ψήφο του στις Αυτοδιοιηκητικές εκλογές της έδωσε το δικαίωμα το "λαϊκό ρεύμα" να μας καταντήσουν έτσι, με αφορμή την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης πού αναμφισβήτητα είναι απάνθρωπη, κανείς μας δεν την θέλει, πλήν όμως δίνει ανάσα στη οικονομία με τα 130 δις δάνειο και 100 δις κούρεμα του χρέους, τώρα αποφάσισε το "λαϊκο ρεύμα" να επέμβη...
"Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα"...!!! 
Εκλογές και Εξεταστική πως φθάσαμε στο Μνημόνιο η μόνη λύση...

1 σχόλιο:

  1. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ
    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ
    ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ
    ΠΗΓΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ
    ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ
    ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ
    ΣΑΜΑΡΑ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή