Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΡΗΚΕ ΑΡΧΗΓΟ ΓΙΑ ΝΑ... ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ...!!!

 Ο Mr.SAMINAS ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ "ΜΙΑ και ΚΑΛΗ"  ΣΤΑ... ΒΡΑΧΙΑ...!!!

Σύμπασα η Ελλάδα καταστενοχωρήθηκε, πού έχασε τον "Προστασίας του Πολίτη" Υπουργό της,  Χρ. Παπουτσή, πού στά σκαριά ήταν να συλλάβει την οργάνωση    «Αντάρτικο Πόλεων», πού ανέλαβε την ευθύνη

για το παρολίγον αιματοκύλισμα αθώων πολιτών προχθές στο σταθμό του Μετρό στο Αιγάλεω. 
Πάντως ολοκλήρωσε το έργο του γιά την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και τού τείχους της λαθρομετανάστευσης στον Έβρο και υπέβαλε την παραίτησή του γιά να διεκδικήσει και την... Αρχηγία του Πασοκ.!!!
Ο εξειδικευμένος στους θανάτους από ναυάγια (SAMINA) επίδοξος Αρχηγός,-- όλους εμάς, τους από τα γεννοφάσκια Πασοκξήδες, με αγώνες γιά τον σοσιαλισμό και την πράσινη "ανάπτυξη" της Πατρίδος μας-- μας προβληματίζει άν πρέπει να τον προτιμήσουμε από τούς Βενιζέλο ή Καστανίδη....!!!
Εμπιστευόμαστε όμως την γνώμη του Καρχιμάκη (πονάνε ωρε τα παληκάρια;;;) και περιμένουμε απο μέρα σε μέρα ποιόν να μας υποδείξει, γιά... "φούντο"...!!!
 Αντε και με το...καλό...!   

1 σχόλιο:

  1. Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΞΕΡΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΡΓΗΓΟΣ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΙΟ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή