Σάββατο 11 Απριλίου 2009

ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΤΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ


ΝΕΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΚΔΟΤΩΝ

Πολλες φορές έχουμε αναφερθεί στό ρόλο που παίζουν οί εκδότες στη πολιτική ζωή τού τόπου
Επαναδιατυπώνουμε τη θέση, ότι με τη δύναμη των Μ.Μ.Ε. ,εκβιάζουν όλες τις κυβερνήσεις και διαμορφώνουν με τις δημοσκοπήσεις τις προθέσεις του εκλογικού σώματος, σύμφωνα με τα συμφεροντά τους
Ο ρόλος των εκδοτών εφημερίδων, ιδιοκτητών Μ.Μ.Ε. και συγχρόνως εργολάβων και προμηθευτών του δημοσίου, είναι καταλυτικός.
Δινουν τα πάντα και εκβιάζουν τούς πάντες και τα πάντα προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα οικονομικά τους συμφέροντα
Τώρα στη μάχη και αντιδικία μπαίνει ένα καινούργιο δίδυμο.
Αλαφούζος κατά Βαρδινογιάννη.
Ο Αλαφούζος στη "Καθημερινή"κατηγορεί μέσω Κεφαλογιάννη τον Βαρδή με αφορμή την ουσιαστική απομάκρυνση του πολιτευτή Σχοινά και την δυνατοτητά του να πολιτευθεί στις επερχόμενες εκλογές με την Ν.Δ., γράφοντας ότι σε πρόσφατη δημοσκόπηση , ο Σχοινάς προηγείται της Όλγας Κεφαλογιάννη , τουλάχιστον 1000 ψήφους , σε ένα χαρακτηριστικό δημοσίευμα "Τοπάρχες-οικογένειες και περίεργες συμπτώσεις".
Ηπραγματική αιτία της επίθεσης Αλαφούζου κατά Βαρδινογιάννη είναι ότι ο Καραμανλής , έχει στενή φιλία με τον Βαρδή , ο οποίος με τη σειρά του έχει στενή φιλία με τον Κουρή (Αυριανή-alter) ο οποίος είναι εχθρός του.
Αυτοί λοιπόν, κάτω από τις προσωπικές τους ανάγκες και οικονομικά τους συμφέροντα , διαμορφώνουν την πολιτική και κομματική συνείδηση των πολιτών

1 σχόλιο:

  1. Συννενοούνται με τους δικούς τους Κωδικες!!!
    Τους ενώνει ο κοινός ορκος του απατριδα!
    ''Θα κάνω χρήματα
    θα κτίζω και ιδρύματα
    που θα φιλοξενουν
    τα θύματα.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή