Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΚΥΡΟΣ

"ΠΑΡΙΑΣ" ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ STATUS

Στη νέα διεθνή λογική την οποίαν εκφράζει ο πρόεδρος Ομπάμα , φαίνεται καθαρά και ξάστερα ότι το Οικουμενικό Πατριαρχείο δεν έχει θέση , αφού οι φιλοισλαμικές προτεραιότητες των ΗΠΑ, αναδεικύουν ως καμβικ΄π σύμμαχο την Αγκυρα.
Δεν είναι η φωτό πού δόθηκε με καθυστέρηση στη δημοσιότητα από τον Λευκό Οίκο η οποία αφορούσε την συνάντηση Βαρθολομαίου - Ομπάμα.
Τό χείριστο είναι , ότι δεν εκδόθηκε ούτε ένα δελτίο τύπου , σαν να μην έγινε ....ποτέ η συνάντηση
Πράγματι, έγκυροι Έλληνες διπλωμάτες έτσι ερμηνεύουν- και έτσι είναι-, την απουσία ενός δελτίου τύπου από τον Λευκό Οίκο.
Ό εστί μεθερμηνευόμενο:
Έφ' όσον δεν εκδοσαμε δελτίο τύπου , τούτο σημαίνει ότι δεν υπάρχει γιά εμάς καταγεγραμμένη συνάντηση, με αποτέλεσμα η συνάντηση αυτή να μην έγινε ποτέ!!!
Πρέπει να θυμίσουμε , ότι σε αντιπαραβολή με την υποβάθμιση τού Οικουμενικού Πατριαρχείου απ'ο τον Ομπάμα, ο Πάπας της Ρώμης όταν επισκέφθηκε την Κωνσταντινούπολη επί Πατριαρχείας Αθηναγόρα , παρεβίασε κάθε εντολή της τότε Τουρκικής κυβερνήσεως, χαιρέτησε μόνο τον Πατριάρχη από τη σκάλα του αεροσκάφους, τον ασπάσθηκε και το σπουδαιότερο τον πήρε μαζί του στο Παπικό αυτοκίνητο! Ο Πάπας το έκανε ο Ομπάμα το αρνήθηκε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου