Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

KATΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ "ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ"
Πότε επιτέλους κύριε Βερναρδάκη θα ερευνήσετε την καταγγελία που κατ επανάληψη σας έχουμε κάνει απο τούτο το ιστολόγιο για τον συνταξιούχο δημοσιογράφο που παρακολουθεί τα σεμινάρια του ΟΑΕΔ για τους άνεργους δημοσιογράφους στο Αιγάλεω και τσεπώνει κανονικότατα τα χρήματα απο τη μία και την παχυλότατη σύνταξη του απο την άλλη?Επίσης πότε επιτέλους κύριε Βερναρδάκη θα ζητήσετε απο την ΕΣΗΕΑ και τον φίλο σας τον Σόμπολο -του οποίου τυγχάνει κολλητός ο συνταξιούχος- να σας ενημερώσει με στοιχεία πόσοι απο τους γραμμένους/ες στα επιδοτούμενα σεμινάρια είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΡΓΟΙ και δεν έχουν δύο και τρεις δουλειές με ΔΠΥ κοινώς μπλοκάκι?
Ρίξτε τώρα που μπορείτε μια ματιά γιατί όταν θα θέσουμε υπόψην της δικαιοσύνης ενδεχομένως να μην πείσετε λέγοντας οτι δεν γνωρίζατε.
Εμείς σας το έχουμε επισημάνει απο τούτο το ιστολόγιο άλλες δύο φορές και έιμαστε σε θέση να γνωρίζουμε οτι με τον τρόπο σας μαθένετε το περιεχόμενο του ιστολογίου.
Το βρίσκετε ηθικό+νόμιμο συνταξιούχος και εργαζόμενοι/ες να επιδοτούνται με λεφτά του ελληνικού λαού που προορίζονται για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ δημοσιογράφους???
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ!
Αναρτήθηκε από Άνεργοι Δημοσιογράφοι στις
23:26

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου