Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ "ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΟΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ"

Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται τα εσωκομματικά της νέας δημοκρατιας,παρατηρειται μετά το σκάνδαλο του βατοπαιδιου και το σκάνδαλο Παυλίδη, μια αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή,σεναρια θέλουν να δρομολογείται και η αντικατάσταση του από την κ.Μπακογιαννη.
Το φαινόμενο αυτό είναι καθημερινό βλέποντας πολλούς τοπικούς εκπρόσωπους να παραστρατούν από την γραμμή Καραμανλή του σεμνά και ταπεινα,θεωρωντας ότι ο Καραμανλής δεν μπορεί να αντίδραση διότι είναι βέβαιο για αυτούς ότι σε μικρό χρονικό διάστημα θα αντικατασταθεί επειδή θα χάσει τις εκλογές.
Λυπούμαι αλλά θα τους πληροφορήσω ότι ο απλός ψηφοφόρος νοιάζεται μόνο για την ασφάλεια , τη σιγουριά και την ευμάρεια του ,όχι για τις παραπολιτικές που εκφράζουν κατά καιρούς τα κόμματα προσπαθώντας να συσπειρώσουν τα ποσοστά τους.
Τι θα αλλάξει στο μακεδονικό ζήτημα αν αλλάξουν τα πρόσωπα στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και του Πασοκ θα δεχτούν σύνθετη ονομασία όπως και τα υπόλοιπα κόμματα της βουλής μηδενός εξαιρούμενου.
Τι θα αλλάξει στο θρακικό πρόβλημα με τις συνεχείς προκλήσεις τις Άγκυρας στην δυτική Θράκη;
Τι θα αλλάξει στο κυπριακό;
Τι θα αλλάξει με την εγκληματικότητα που επικρατεί στην Ελλάδα και την ατιμωρησία που υπάρχει;
Θα αλλάξει ο νομός για τους βιαστές ανηλίκων παιδιών;
Θα επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο της ζάχαρης ,της Σέπεκ ,της Σεβάθ και αλλά 17 που κλεισαν η μετακινηθηκαν τα τελευταία χρόνια;
Θα γίνει στο λιμάνι του Πόρτο Λαγος αναβάθμιση ώστε να αποκτήσει την άξια που του αρμόζει;
Θα σταματήσει να υπάρχει το καρτέλ γάλακτος;θα αλλάξει το καθεστώς χρηματοδότησης της παιδείας;
Θα λειτουργήσει προς το καλύτερο ο τομέας της υγείας και της περίθαλψης;
Οι θεωρίες της παραπολιτικής είναι αρεστές σε κάποιους , αλλά οι πολιτικές θέσεις που εκφράζουν τα κόμματα, είναι αυτές που πρέπει να διαδραματίζουν ουσιαστικό ρολό στο πως θα ψηφήσουν οι πολίτες ,το οποίο βεβαία δεν συμβαίνει, οι πελατειακές σχέσεις οδήγησαν σε καθετή πτώση το έθνος και τις αξίες του.
ΚΟΥΤΕΛΙΔΗΣ.Θ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Μέλος Εθνικού Συμβουλίου Δημοκρατικής Αναγγέννησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου