Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΑΣΗ


Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ" ΤΟΥ

Ο Καρατζαφέρης προκειμένου να βγει από το αδιέξοδο της πολιτικής και κοινωνικής απαξίας ,-παιδικό του κόμπλεξ-, που του δείχνουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, προσπάθησε με δουλικό τρόπο να προσφέρει "προστασία" στον Καραμανλή, λέγοντας ότι σε δύσκολες στιγμές, θα τον ...στηρίξει!!!
Συνεχώς η πολιτική κολιτσίδα, με όποιον υπουργό έβρισκε μπροστά του, έστελνε το μήνυμα της υποταγής και προστασίας, στον Καραμανλή.
Το σύνολο των υπουργών που γνωρίζουν τον "βίο και την πολιτεία" Καρατζαφέρη, όπως επίσης γνωρίζουν τι συνεπάγεται η "προστασία" Καρατζαφέρη, αρνούντο συστηματικά να συνδιαλλαγούν μαζί του.
Βρέθηκαν όμως δύο και τσίμπησαν:
Σιούφας και Αβραμόπουλος.

Ο Αβραμόπουλος διόρισε την π."συνοδό "του Καρατζαφέρη ΄Αννα Ζωηρού στην Επιτροπή Προμηθειών του Υπ.Υγείας.
Ο Σιούφας ανέλαβε να δώσει απαλλακτική ψήφο στον βουλευτή Αϊβαλιώτη, όταν η δίωξή του ως ανυπότακτου διαρκείας, από την Εισαγγελία του Στρατοδικείου, την αντάλλαξε με την πρόταση Καρατζαφέρη να στηρίζει την κυβέρνηση σε όλες τις μυστικές ψηφοφορίες, δίνοντας 4 ψήφους που ελέγχει από τους 10 βουλευτές.
Δηλ. τη δική του, του Αϊβαλιώτη, του Βαϊτση και της κωφάλαλης Αράπογλου.
΄Οταν τα έμαθε ο Καραμανλής έγινε έξαλλος, και είπε χαρακτηριστικά:
"Δε θα δεχθώ ποτέ την βοήθεια του Καρατζαφέρη."
Είναι άλλωστε διάχυτη η εντύπωση στο περιβάλλον Καραμανλή και λένε χαρακτηριστικά, ότι αν ο Καραμανλής βρεθεί κρεμασμένος σε γκρεμό και ο Καρατζαφέρης του τείνει χείρα βοηθείας, ακόμη και τότε δεν θα καταδεχθεί να σωθεί από τον Καρατζαφέρη.
Γνωρίζουν ότι το κόστος συνεργασίας, είναι μεγαλύτερο από οποιοδήποτε όφελος.
Πιστεύουν ότι είναι εξευτελιστικό για το κόμμα τους, να τους βοηθήσει ο Καρατζαφέρης.
Μαθαίνοντας ο Καρατζαφέρης ότι ο Καραμανλής είναι ανένδοτος να συνεργαστεί μαζί του, άλλαξε αμέσως στάση και ενώ ήταν στην αρχή αντίθετος στην παραπομπή Παυλίδη, αμέσως δήλωσε ότι θα ψηφίσει υπέρ, αδειάζοντας και εξευτελίζοντας τους βουλευτές του, που επιχειρηματολογούσαν στις τηλεοράσεις ότι δεν .....υπάρχουν ενδείξεις κατά Παυλίδη.
Είναι χαρακτηριστική εν προκειμένω η απαξιωτική δήλωση Ζαγορίτη για Καρατζαφέρη.
"Τα δεκανίκια του Καρατζαφέρη δεν τα θέλουμε, να τα κρατήσει για τον εαυτό του, διότι θα του χρειαστούν".
ΣΗΜ: Ο Καρατζαφέρης, καίγεται για συνεργασία με τη ΝΔ και για έναν πρόσθετο λόγο.
Θέλει σύμμαχο και συνένοχο για το σκάνδαλο του ευρωκοινοβουλίου, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και σε λίγες μέρες θα έχουμε τις αποκαλύψεις.

1 σχόλιο: